Tuesday, January 25, 2022

Food inc sammanfattande uppsats

Food inc sammanfattande uppsats



mindre 2. Denna kategori innehåller endast cookies som säkerställer grundläggande funktioner och säkerhetsfunktioner på webbplatsen. Allvaret av överdosering av majs ger immunitet mot vissa antibiotika och ökar potentiellt risken för vissa allergier. avslöjar den olyckliga verkligheten för den nuvarande livsmedelsindustrin, food inc sammanfattningsuppsats. För färska livsmedel kontrollera om det finns tecken på förstörelse som... Populära uppsatser Food inc sammanfattande uppsats Omskärelseuppsats Pharm Uppsats Proc Fall 3 Uppsats Beteendesegment Uppsats Historiografi Uppsats Rekonstruktionsuppsats. Man kan helt enkelt bli mållös av hur långt folk kan gå till i vinstens namn.





Relaterade dokument



Figur Källor som används av nättyp, vinnande ZMOT, sida Google Incby Jim Lecinski, food inc sammanfattningsuppsats. Det finns också två- till treåriga ungdomsgymnasier och yrkesskolor. Grundskola är obligatorisk, med en inskrivningsgrad på procent. Den obligatoriska mellanstadiet food inc sammanfattningsuppsats under ytterligare tre år implementerades i Genom att kombinera de två typerna av gymnasieskolor tillsammans, var förhållandet mellan utexaminerade från mellanstadiet som avancerade till gymnasiet, den här söta affären talar också om den politiska makten och den potentiella korruptionen därav som vissa företag har framför de valda regeringstjänstemännen av folket för att skydda sina intressen.


Det finns egentligen inget sätt att veta var den genetiska modifieringen ägde rum. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Food inc sammanfattande uppsats Inställningar Logga ut. Hemsida Food Inc Sammanfattning Essay. Food Inc Sammanfattning Uppsats Ord 2 sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument ZMOT Fallstudie Figur Källor som används av nättyp, vinnande ZMOT, sida Läs mer. Ord: - Sidor: 4. Education In Korea Essay Det finns också två- till treåriga junior colleges och yrkesskolor.


Ord: - Sidor: Genetiskt modifierade organismer Rapportera denna söta affär talar också om den politiska makten och den potentiella korruptionen därav som vissa företag har över regeringstjänstemän som valts av folket för att skydda deras intressen. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar.





argumenterande uppsats om college



mer B. mindre 2. Det industriella livsmedelssystemet började med: A. äta på restauranger. Snabbmaten kör in. Vilket företag är den största köparen av potatis? Inget av ovanstående 4. De fyra bästa nötköttsförpackarna kontrollerar procent av marknaden. Kunde inte hitta detta i filmen ens tillbaka så dålig gissning.. Efter nedgången av , vände sig många bönder i söder till att föda upp kycklingar. tobak B. majs C. soja D. nötkött 7. Sant B. Falskt 8. Företag kontrollerar bönder på grund av vad bönderna har. skuld B. etik C. lojalitet D. Alla ovanstående 9. En typisk kycklingodlare tjänar årligen. Eric Schlosser, filmens berättare och författare, syfte med att skapa Food, Inc. skulle bestämma: A. matens politik. majsböndernas tillstånd. källan till hans mat.


hur maten marknadsförs. Vem är ansvarig för att öka effektiviteten i majsodlingen? Uppfödare B. Bekämpningsmedel C. Gödselmedel D. Allt ovanstående En gårdsräkning kodifierar reglerna för hela livsmedelsekonomin. Falskt Den genomsnittliga amerikanen konsumerar över vilket är chockerande för mig, när jag fick reda på hur detta hände och konsekvenserna av detta, behöver jag inte säga att jag blev riktigt upprörd. Ett bra exempel är Tyson; ett företag som virtuellt och genetiskt har förändrat kycklingen som vi kände den. Det här är inte bara högt. Den här filmen var en ögonöppnare för de flesta, men eftersom jag är en sjätte generationens bonde förstår jag hur frö-, kött- och fjäderfäföretagen fungerar. Den här filmen diskuterade problemen med livsmedelsindustrin idag och vad vi behöver göra för att förändra framtiden för hur vår mat tillverkas och bearbetas.


I det första avsnittet av denna dokumentär pratade de om livsmedelsindustrin som helhet och hur större delen av livsmedelsindustrin drivs av fyra eller fem stora industrier. Det borde inte vara så det körs som off just nu och idag är dessa företag monopol och driver osäkra anläggningar inte bara för människorna som arbetar där utan hur produktionsprocessen sköts. Denna dokumentär behandlade också köttet som produceras på ett osäkert och onaturligt sätt. Även om utfodring av nötkreatur med majs är ett utmärkt sätt att göra dem större snabbare, är det fortfarande inte rätt sätt att mata nötkreatur eftersom att mata dem för mycket majs kan få dem att dö på grund av en sjukdom som kallas e-coli.


När nötkreatur får denna sjukdom fångas den ibland inte och kon slaktas och hamnar på vårt mattallrik och då får vi sjukdomen genom att äta köttet. Detta måste förändra kor måste utfodras med gräs och hö, och bör inte äta enbart majs. Denna film täckte också fjäderfäindustrin och hur fjäderfä odlas i mycket snabb takt och hur kycklinghusen inte är säkra eller mycket sanitära. Fjäderfähusen är förseglade utan Kali Smith Feb. Dokumentären Food Inc. har tagit upp många frågor som står inför hur vårt jordbrukssystem sköts. Syftet var att ge människor en inblick i vad som faktiskt händer inom livsmedelsindustrin och att visa oss vad vi faktiskt äter och hur det bearbetas.


Skaparna av Food Inc. avslöjat mycket störande information. Från dokumentären kom jag på många olika frågor som matsystemet har. Dessa frågor inkluderade: några få enorma företag som kontrollerar nästan hela livsmedelsindustrin, dålig behandling av bönderna, arbetarna och djuren, sjukdomar som skapas från processen, skyddet som dessa enorma företag har och den blindhet som konsumenterna möter. De inkluderar: Monsanto Company, Tyson Foods, Smithfield Foods och Perdue Farms. Allt började med att snabbmatsindustrin kom till liv. Det är dags för dig att spika dina betyg! Food, Inc. är en underhållande och upplysande dokumentärfilm regisserad av den kända filmskaparen Robert Kenner och berättad av matexperterna Michael Pollan och Eric Schlosser.


En film, filmen utforskar på djupet den amerikanska livsmedelsindustrin genom att gå bakom kulisserna för att lyfta fram den mycket mekaniserade underlivet och det inre arbetet hos livsmedelsindustrin och företag som har tagit över livsmedelsproduktionen i USA. Lindenfeld Filmen avslöjar hur livsmedelsindustrin kontrolleras av några få stora företag som använder kränkningstekniker mot både djur och anställda för att uppnå sina egna själviska vinster. Den absoluta verkligheten är att den amerikanska livsmedelsindustrin, liksom de flesta sektorer, kontrolleras av företag och organisationer som bara gynnar dem själva.


En kritiker säger att om någon äter någon mat som innehåller kött när han såg den här dokumentären, så skulle de begränsas till endast en reaktion: kasta. Detta kan tyckas vara lite av en sträcka, men det är den blotta sanningen. De gamla tiderna med en stor gård som odlade en mängd olika grödor vida omkring, med boskapsflockar och fårflockar som betade på plyschgrönorna, och en kulle av kycklingar som livnärde sig på spannmål är sedan länge borta. Istället har denna idealistiska gårdsmiljö ersatts av fabriker och industrier, som ställer kyckling i mörka, dåligt ventilerade luckor och boskap i foderpartier med genetiskt modifierade frukter och grönsaker som säljs till konsumenter, vilket sätter deras hälsa på spel.


Behöver en unik uppsats om "Food Inc Summary"? Men varför skylla enbart företagen och ingen med integritet har kommit ut för att fördöma dessa grova metoder du frågar? Tja, rädsla och hot är de vapen som används av företag för att hjälpa deras sak, som utförs med begränsade regler och ren straffrihet. Ord: - Sidor: 4. Education In Korea Essay Det finns också två- till treåriga junior colleges och yrkesskolor. Ord: - Sidor: Genetiskt modifierade organismer Rapportera denna söta affär talar också om den politiska makten och den potentiella korruptionen därav som vissa företag har över regeringstjänstemän som valts av folket för att skydda deras intressen. Redo att komma igång? Skapa Flashcards.


Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter.

No comments:

Post a Comment