Thursday, February 3, 2022

Hinduism uppsatser

Hinduism uppsatser



Westminster John Knox Press. Religionsjämförelse Religioner i antika ord: Längd: 7 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Buddha trodde att dessa önskningar och begär aldrig skulle kunna bli... Hinduismen beskriver det som universums naturlagar, som om de observeras på rätt sätt ger anhängare lycka och håller dem borta från lidande, hinduism uppsatser. För Shvetasvatara innebär detta att Gud är den som styr över Maya hinduism uppsatser detta inkluderar människor och allt annat som finns på jorden, hinduism uppsatser.





Liknande ämnen



Handlingar och moral anses vara av sekundär betydelse för den ursprungliga troshandlingen som fungerar som grund för dessa Miller, kristen moral fungerar på grundval av tro. Liksom hinduer hedrar kristna sin koppling till det gudomliga genom handlingar, men de ser inte handlingar som en väg till salighet; detta är trons roll. Kristna lever med andra ord moraliskt lovvärda liv för att de är trogna hinduism uppsatser än i hopp om att vinna något på detta. Som sådan finns det en grundläggande åtskillnad mellan handlingar och deras konsekvenser; handlingar är baserade på sambandet med det gudomliga, snarare än tvärtom.


Handlingar, hinduism uppsatser, med andra ord, är resultatet av tro. Tro banar vägen för moraliskt agerande, snarare än att handling är ett fordon mot lycka Miller, medan både hinduismen och kristendomen därför fokuserar på moral som gudomligt inspirerad och... Referenser Fakta för Faith ProQuest Research Library. Fisher, M. Upper Saddle River: Prentice Hall. Miller, L, hinduism uppsatser. Hinduism and Buddhism Historical Context of Hinduism Ontario Consultants on eligious Tolerance listar ett antal områden där hinduismen skiljer sig från andra mer monoteistiska religioner genom att hinduismen inte har följande: En enda grundare En central religiös auktoritet Ett singelbegrepp av gudom En specifik teologisk system Ett enda system av moral Begreppet en profet De förklarar vidare att hinduismen inte bör betraktas som en religion på samma sätt som kristendomen är, att hinduismen mer korrekt anses vara en allomfattande livsstil, hinduism uppsatser, på ungefär samma sätt som indiansk spiritualitet hinduism, anses hinduismen allmänt vara världens äldsta organiserade religion, bestående av många olika religiösa grupper som utvecklats i Indien sedan omkring fvt.


Hinduismen rankas hinduism uppsatser världens tredje största religion, efter kristendomen och islam. Referenslista Hinduism: Världens tredje största religion. Religiös tolerans. org webben hinduism uppsatser. htm snabba fakta om buddhism. Webbplats för religionsfakta. htm översvämning, hinduism uppsatser, Hinduism uppsatser. Hinduismens historia. Hinduism uppsatser Hemsida. Hämtad 18 juni från. Hinduismen är en av världens äldsta religion som inte har någon början den fanns där innan den nedtecknade historien. Till skillnad från de flesta andra religioner kan den inte kopplas till en enda grundare eftersom den är bildad från olika traditioner. Det är en dominerande religion i den indiska subkontinenten och är en av dess inhemska religioner Sen, på grund av att den inte kan definieras tydligt och inte har rigida riktlinjer finns olika former av religiösa uttryck samexistera inom hinduismen.


Det är faktiskt ett sätt att leva eftersom det inte finns några fastställda seder eller ritualer som gör en person till hindu om den följs. Hinduism uppsatser har fyra huvudsakliga valörer eller sekter som är saivism, shaktism, Hinduism uppsatser och smartism. Tro Inom hinduismen finns tron ​​på en högsta Gud vars egenskaper representeras av gudar som utgår från honom. Den Suprema Varelsen är alltigenomträngande som är både immanent och transcendent och är också... Referenser Shattuck, C. London: Routledge. Sen, K, hinduism uppsatser. London: Penguin. Kapitel 1 och 2 Kumar, V. Hinduism Beliefs: Fakta om hinduism.


html Pushatak M. Hinduismens filosofi: fyra mål för mänskligt liv; Dharma Right ConductArtha Right WealthKama Right DesireMoksha Right Exit Liberation. Hinduism, buddhism och jainism Hinduismen är en av världens äldsta trosriktningar, hinduism uppsatser är hinduism uppsatser som ett totalt sätt att leva, hinduism uppsatser dharma, som utvecklats av de stora vise och hinduism uppsatser av forntida Indiens hinduism s. med traditioner som går tillbaka före nedtecknad historia, är den tidiga fasen av den Verdic traditionen i Indien i allmänhet daterad mellan 10, -- 7, f.Kr. Hinduism s. Hinduism uppsatser, trots det faktum att hinduismen utvecklades för mer än 5 år sedan, är den också mycket en hinduism uppsatser tradition, och därmed är hinduer verkligen hinduism uppsatser av de mest intensivt religiösa människorna i världen hinduism s.


Indien har varit ett verkligt laboratorium för religion hinduism uppsatser tusentals år, med många sekter som växer fram, men landet förblir övervägande hinduisk hinduism pp. Buddhism är en religion och filosofi som grundades i Indien runt B. C, av Siddhartha Gautama, kallad Buddha Buddhism s. En av världens…. Arbete Citerad Jainism. se; pp. html hinduism, hinduism uppsatser. Andlig-väg; pp. Ödestanken i den hinduiska religionen är alltså relaterad till religionens syfte, som är att slutligen komma till förening med Gud.


Karma och den oändliga cykeln - samsara - har stor makt hos hinduerna. Hela religionen kan ses ur denna aspekt, hinduism uppsatser. Frågan och ursprunget till Christian å andra sidan kommer från historien om Jesus Kristus själv, vilken livsberättelse är bevarad hinduism uppsatser berättelsen om Nya testamentet, och förutspådd i berättelsen om Gamla testamentet, hinduism uppsatser. Kristi efterföljare, som predikar kärlek framför allt enligt det paulinska evangeliet, strävar efter att leva sina liv i enlighet med budskapet om frälsning, återlösning och kärlek som Kristus lärde ut genom sitt liv.


Genom att bli "som Hinduism uppsatser som St. Paulus säger att de ska göra, anhängare av kristendomen kan skapa en ny identitet för sig själva. Deras religion är tänkt att förvandla dem till bättre... Referenslista Nya testamentet, hinduism uppsatser. htm Sikora, J, hinduism uppsatser. Indiens religioner. Lincoln, NE: Writer's Club Press. Som svar på frågan om vem social ordning bestäms, hinduism uppsatser, Lord Krishna sa, "Födelse är inte orsaken, min vän, det är dygder som är orsaken till gynnsamhet.


Även en candala som iakttar löftet anses vara en brahmana av gudarna" Caste s. Det står i Bhagavad Gita, "Den fyrfaldiga kasten har skapats av Mig enligt differentieringen av Guna-attribut och Karma" Kast pp. Hinduismen tror på beteende, hinduism uppsatser, snarare än tro hinduism uppsatser erfarenhet över auktoritet, och erkänner ingen mellanhand eller profet som stående mellan människan och Gud Tribute s. Den första principen för hinduisk Dharma är att "verkligheten är en utan en sekund", och eftersom det inte kan beskrivas av mänskligt sinne, indikeras det med ett enda ord, "Brahman" Tribute pp. Hinduismens utmärkande drag är pluralism i kombination med valfrihet, man är fri att välja, hinduism uppsatser, ifrågasätta och förkasta, även för att...


Verk som citeras Hyllning till hinduismen: introduktion. htm hinduisk kosmologi. htm Kastsystemet. Ansvaret för ens nuvarande kast utgör också dharma som ytterligare kommer att främja eller straffa en i ditt nästa liv. Med andra ord, att överskrida sin dharma inte bara i onödan, utan även i hinduism uppsatser sannolikheten kommer att skada din dharma, vilket gör att du hamnar i en lägre kast i ditt nästa liv. Denna sammanflätning av sociala skikt med religion skapar en fatalism som härrör från oundvikligt öde, skuldkomplex av tidigare livs kastbestämning, en filosofi om acceptans och rädsla för straff för att överskrida ens dharma. Båda religionerna har ett brett perspektiv på religiös tillbedjan; dock.


Hinduismen är polyteistisk medan buddhismen inte upprätthåller någon strukturerad tro på en oberoende, kännande gudliknande enhet, särskilt i mänsklig form. Båda religionerna tror på ett reinkarnationssystem, och båda religionerna betonar gemenskapen framför jaget. Den stora klyftan mellan de två religionerna verkar härröra från den sociala strukturens roll i de två religionerna. Referenser Smith, Huston. Världens religioner: Våra stora visdomstraditioner. New York: Harper Collins. Hinduismen som helhet, inklusive dess omfattande litteratur, komplexa ritualer och rika kultur, tillåter sina anhängare att få vad de vill. Naturligtvis är detta inte så enkelt som det verkar, eftersom många människor faktiskt inte förstår vad de egentligen vill.


Således har Indien undersökt denna fråga i århundraden och slutligen listat de fyra huvudsakliga saker som människor vill ha. Till att börja med vill folk ha nöje. Människor har en naturlig tendens att söka njutning och är biologiskt skapade med njutnings-smärtreaktorer. Av denna anledning ber hinduismen inte sina anhängare att ge upp nöje, eftersom det finns en naturlig impuls att söka det. Ändå betyder det inte att Indien tillåter sitt folk att söka nöje framför allt. Hinduismen är en komplex och till synes motsägelsefull religion. Det är också ett sätt att leva. Karma, kastsystemets nyckelbegrepp, de fyra tillåtna målen, frälsningsvägarna och Guds oändliga manifestationer kombineras för att skapa en kultur nedsänkt i ritualer.


Karma binder tron ​​på själens transmigrering och hoppet om att nå Moksha frälsning till rätt beteende. Kastsystemet, som det beskrivs i Veda 1, tjänar till att stratifiera samhället och leder så småningom till diskriminering och sociala stridigheter. Hindu-religionens fyra tillåtna mål "erkänner att män naturligt och därför legitimt söker, under många återfödslar, hinduism uppsatser, fyra mål i livet" oss, De är njutning, makt, moral och frälsning. Dessa är Verkens väg, Kunskapens väg, hinduism uppsatser, och hängivenhetens väg, hinduism uppsatser. Noss, David S.





reflekterande uppsatsuppsats



En grundläggande buddhismguide. Den kristna tron ​​ger en Herre, en Gud och en sann skapare. Bibeln instruerar människan att tillbe och älska endast en Gud. Hör, Israel: Herren vår Gud, Herren är en. Det är något som kan skapa stor stress med tron ​​att man är på jorden för att man i ett tidigare liv inte var värdig. Den kristna tron ​​tror att Gud skapade hela mänskligheten med fri vilja. Referenser Ghasarian, Christian Vi har de bästa gudarna! Mötet mellan hinduism och kristendom i La Reunion. Journal of Asian and African Studies Lambert, Yves Secularization or New Religious Paradigms? Religionssociologi, 60 3 , höst, s. Cohen, Charles L.


Kyrkohistoria Studie av grundläggande kristna övertygelser Tillgängliga Naturligtvis är amerikaniserade kvinnor mer benägna att tänja på kanten av mänskliga rättigheter, vare sig internt eller för sina bröder utomlands. Boken är mycket personlig i orienteringen, inte fotnoterad, och vetenskaplig endast på intressepunktsnivå och ton. ADD CITATIO, detta är för skanningar i bok. Postkolonialismen har accentuerats av globalismen och är en särskild förändringsfaktor i den hinduiska världen. Under mycket av denna värld hade århundraden av kolonialism en dominerande effekt på kultur, uttryck, könsroller och politisk medvetenhet. Särskilt media telekommunikation, tv, internet skapar reformer i samhället eftersom det visar yngre hinduer vad som är möjligt i omvärlden, vad andra yngre människor gör i olika delar av världen och hur de kan förbli kompatibla med hinduismen samtidigt som de blir fortfarande medborgare i den moderna världen.


Förändring är den ultimata beslutsfattaren för kultur, och den postkoloniala hinduen... Nasr, V. Forces of Fortune: The Rise of the New Muslim Middle Class. New York: Free Press. En av globalismens konsekvenser i världen är tillgången på ett antal produkter och tjänster från västvärlden som är något tvivelaktiga i den islamiska kulturen. Utanför den politiska sfären säger många muslimer att krafterna från satellit-tv, internet, vissa filmer, McDonalds och andra snabbmatsrestauranger kan vara problematiska och inte alltid rättvisa med det traditionella muslimska samhället. Detta, i kombination med uppkomsten av en ny, mer ekonomiskt livskraftig medelklass förändrar hur många muslimer uppfattar världen - särskilt muslimska kvinnor. Olika länder anpassar sig till tekniska och ekonomiska förändringar på olika sätt, men det enkla faktum är att islam inte omöjligt kan skilja sig från den moderna världen - så måste hitta ett sätt att anpassa Koranens lära till den moderna världen.


Dessa består av offer som görs vid hemhelgedomen eller att utföra puja till familjens gudar medan Nainittika endast förekommer vid vissa tider under året. Till exempel firandet av högtider i tempel, att erbjuda tacksägelse etc. Kamya är pilgrimsfärder. Även om de är valfria anses de av trons anhängare vara mycket önskvärda. Det tillåter en hängiven att se och bli sedd av gudomen som är en viktig del av hinduisk dyrkan. Områden för pilgrimsfärd skulle vara floder, särskilt floden Ganges, och heliga platser som Banares som tros vara hemmet för Lord Shiva, Allahabad, etc. För att uppstå till upplysning buddhistiska meditera. Meditation involverar kroppen och sinnet. För buddhister är detta särskilt viktigt eftersom de vill undvika...


Referenser Knipe, David M. Hinduism: Experiment i det heliga. Religiösa traditioner i världen. San Francisco, Kalifornien: HarperSanFrancisco, Print Knott, Kim. Hinduism: En mycket kort introduktion. Mycket korta introduktioner. Oxford: Oxford University Press, Emptiness, som vi också finner i vissa hinduiska filosofier som Advaita, är den eviga tomheten som ligger bortom dualismen och som är rik på möjligheter som vida överstiger den vanliga världens dualiteter. I de flesta buddhistiska tankeskolor förstår vi sökandet efter Nirvana som det personliga sökandet efter upplysning och förståelse av tillvaron bortom vanlig dualitet.


Detta återspeglas också i Advaita-hinduismen. Ett annat viktigt jämförelseområde är förkastandet av en personlig Gud eller begreppet Gud som en del av förverkligandet av Nirvana. Detta är uppenbart i alla former av buddhism och i Advaita-hinduismen. Men Dvaitas tankeskola och andra former av hinduism tenderar att lägga betoning på Gud eller gudar som väsentliga för att upplysa. Det finns många andra likheter och skillnader mellan dessa två trosriktningar, vilket skulle ta så få böcker att diskutera. I slutändan kunde vi... Verk Citerad Advaita. 6 februari, Dasa, Shukavak N.


En hinduisk primer. 3 februari kommer frälsningen baserat på ens gärningar snarare än på hans förmåga att uppnå en hög andlig nivå, som i den hinduiska tron ​​och andra. Kristendomen ger inte nödvändigtvis alla svar. Kristna troende kommer fortfarande att tvivla på sin existens, sin roll på jorden och sina liv, såväl som sin förmåga att uppnå frälsning. Kristendomen tillhandahåller dock de medel genom vilka man framgångsrikt kan integreras i sitt liv, njuta av livet här, samtidigt som man förbinder sig till ett liv inom kyrkan och gör de goda gärningar som kan hjälpa en individ att uppnå evig frälsning. Idén om frälsning sätter saker i perspektiv, men med en direkt inverkan på nuet, eftersom det är individens handlingar här som kommer att få frälsningen eller inte.


Kristendomen kan ur alla dessa perspektiv betraktas som den mest kompletta religionen som finns och ett sätt... Bibliografi 1. Barrow, Martin. De fyra evangelierna. Senast hämtad den 3 februari 2. The Catholic Encyclopedia. Senast hämtad den 3 februari, Barrow, Martin. Senast hämtad den 3 februari, Frälsning. På Internet kl. Maya I läsningen har Maya fått olika betydelser av upanishaderna. Enligt min förståelse innehåller världen både magi och materia. Därför är världen verklig eftersom den tar många olika former och rymmer mångfald. Därför är Gud vår skapare som leder oss till begreppet Maya när vi har att göra med naturen. För Shvetasvatara innebär detta att Gud är den som styr över Maya och detta inkluderar människor och allt annat som finns på jorden.


Världen kan ses som något stabilt och permanent, men en viss skillnad kan dras från aspekten som gör rörelser. Tid ses också av människor som något som är verkligt och de distinkta uppdelningarna i detta element... Det hinduiska samhället dikterar att när en flicka är gift så hör hon inte längre hemma hos sina föräldrar och hennes mans hem är hela hennes framtid. Hon kanske aldrig kommer tillbaka till sitt moderhem på permanent basis, för det skulle skämma ut henne i det hinduiska samhället. Detta är anledningen till att hinduiska bröllop alltid kännetecknas av mycket gråt när flickan ceremoniellt tar farväl av sitt förfäders hem. Hennes man blir hennes Gud, hans hem blir hennes hem och hennes liv är ägnat åt att tjäna honom och lyda honom.


I avsaknad av stöd från hennes moderhem tillhandahölls hemgiften som ett sätt att tillgodose flickans nya familjebehov i händelse av en finansiell kris. Men genom åren har denna praxis urartat till ett legosoldatföretag, där en premie läggs på en man och kvinnan köps och... htm Dollar, David och Gatti, Roberta: : Ojämlikhet mellan könen, inkomst och tillväxt: Är goda tider bra för kvinnor? html a4. Hinduism med andra religioner Det finns ett antal gemensamma egenskaper som hinduismen delar med andra religioner. En av de mest grundläggande av dessa är föreställningen om livet efter detta inom hinduismen. Specifikt hävdar hinduismen uppfattningen att det finns både en himmel och ett helvete som människor kommer att möta efter att deras fysiska existens tar slut på jorden.


Denna idé återspeglas i kristendomen och i judendomen. Dessutom är det viktigt att inse att islam också delvis bygger på föreställningen om paradiset, som till stor del är besläktad med den hinduiska grundsatsen i himlen. Hinduismen är också extremt polyteistisk, vilket är en av dess föreställningar som också finns i andra religioner som de som dominerade det klassiska Grekland och ome under antiken och innan ome antog kristendomen av Konstantin som dess officiella statsreligion. Intressant nog finns det en uppfattning inom hinduismen om en treenighet,...


Referenser Hebbar, N. Modern hinduism. html Hoffert, B. Hinduism i den moderna världen. Jainism och hinduism Jainism, tillsammans med hinduism och uddhism, utgör de tre centrala religiösa och filosofiska traditionerna i Indien. På många sätt är kopplingarna och utvecklingen av dessa tre religioner oupplösligt sammanflätade och kan ses vara sammanhängande och relaterade till varandra. Jainism och uddhism uppstod inifrån den växande och utvecklande matrisen av hinduisk doktrin och filosofi. Särskilt jainismen utvecklades som reaktion på olika aspekter av hinduisk världsbild, särskilt med avseende på den rahmanistiska skiktningen av samhället och dess rituella teism.


En jämförelse av dessa två trosriktningar ger också uppmärksamhet till de olika tolkningarna av hinduismen. Det bör också noteras att hinduismen inte är en homogen kropp av tydlig praxis och doktrin, det är i själva verket en komplex blandning av olika tolkningar och åsikter som bildar en ibland motsägelsefull helhet. Jainismen kan inte heller ses isolerad från den kulturella och filosofiska... Bibliografi Archer, John Clark. Troar män lever efter. New York: T. Nelson och söner, Basham, A. The Wonder That Was India: En undersökning av den indiska subkontinentens kultur före muslimernas ankomst.


New York: Grove Press, Birodkar, S. Jainism- Gav oss icke-våld som en etisk synvinkel. html Brockington, J. Kristendom och hinduism -- likheter och skillnader Kristendom och hinduism Detta dokument kommer att ge en jämförelse och kontrakt mellan kristendomen och hinduismen med särskilt avseende på ämnen monoteism och eskatologi. Kristen monoteistisk praxis och hinduisk monoteism kommer att lyftas fram, och varje religions filosofier vid den sista tiden ses över med avseende på struktur och kastsystem. Monoteism Kristendomen har alltid framstått som en monoteistisk praxis, som hyllar tron ​​på den ende Guden, den Allsmäktige Fadern, himmelens och jordens skapare, "allt synligt och osynligt" Bolt, Många sekter inom den kristna tron ​​tror på treenighetsprincipen, vilket är idén eller konceptet om Fadern, Sonen och den Helige Ande som en kropp Bolt, ; Söndag, De flesta anser inte hinduismen som en monoteistisk praxis; men det är faktiskt om man tror på monoteism som tron ​​på en Gud.


Hinduismen är inte polyteistisk, eftersom den helt enkelt erkänner... Referenser: Bhattatiri, Mepathur Narayana. Narayaneeyam-Bhagavata, Condensed Edition. SriRamakrishna Math. Bolt, Peter. Korset på avstånd: Försoning i Markus evangelium, en ny studie i biblisk teologi. Downers Grove: Intervarsity. Gulshan, Esther. Den sönderrivna slöjan, en biografi. CLC-publikationer. Hindufestivaler: manifestation av det hinduiska samhället och kulturen Genom historien har den mänskliga civilisationen påverkats av många religioner som bär med sig en specifik uppsättning övertygelser och seder och filosofi som vägledde människor hur de skulle leva sina liv på jorden. Tidiga världsreligioner är karakteristiskt österländska eller traditionalistiska i sitt förhållningssätt, såsom uddhism, islam och hinduism.


Dessa gamla världsreligioner har varit inflytelserika när det gäller att förändra och utveckla många aspekter av mänsklig civilisation, särskilt när det gäller att utveckla social interaktion mellan människor och odling av kultur som är unik och karaktäristiskt härledd från den dominerande och rådande religionen i ett samhälle. Hinduismen, som en gammal världsreligion, anses vara civilisationens vagga för de flesta södra asiatiska länder, särskilt Indien, där hinduismen föddes så tidigt som. Det är uppenbart att Indien som nation i hög grad påverkas av hinduisk filosofi och kultur. Livsstilen bland...


Bibliografi Klostermaier, K. En undersökning av hinduismen. NY: New York Press. Shattuck, C. Zelliot, E. The Experience of Hinduism: Essays on Religion in Maharashtra. Buddhism när Buddha diskuterar lidande eller smärta dukkha, den första ädla sanningen, han syftar inte bara på smärta som om någon hade bränt en hand på en spis, eller hade snubblat och fått ett knä. Dukkha-dukkha hänvisar till negativa saker, smärtsamma känslomässiga stunder, mental plåga och lidandet som följer med mentala störningar. Enligt källor som använts för denna artikel, antyder vissa forskare att dukkha anspelar på något som är närmare "missnöje" eller "stress" om.


Och viparinama-dukkha syftar också på förändring eller brist på beständighet. Till exempel, när en person är väldigt lycklig men framgången som skapade den lyckan försvinner, det är dukkha om. Orsaken till lidandet samkhara-dukkha den andra ädla sanningen kan tillskrivas ett "begär" och till "begär" och "okunnighet"; begär betyder längtan efter materiella ting och njutning, tillsammans med odödlighet pbs. Buddha trodde att dessa önskningar och begär aldrig kunde bli... Verk som citeras om. Vad är Själv? Vad betyder det? De fyra ädla sanningarna. Hinduismens lycka. Jaget i hinduismen. Hinduism och människor Till skillnad från de flesta religioner som ber sina utövare att föreskriva en bestämd uppsättning beteenden där de alla ska bete sig enhetligt, bär hinduismen mottot att "Människor är olika. På grund av detta är religionerna långsamma att utvecklas och mer eller mindre stillastående.


Enligt J. Nanda, "Hinduismen är inte begränsad av synen på en enda grundare, en enda helig man eller en enda helig bok" Det vill säga, de som utövar hinduism förstår att det inte finns någon typ av person. Individualitet, enligt själva definitionen, säger att människor kommer att ha singulära idéer och singulära personligheter. Det finns ingen typ av människa i världen, precis som det inte finns någon... Citerade verk: Keene, Michael. Religion i livet och samhället. Dublin, Irland: Folens. Ketkar, Shridhar. Kastens historia i Indien: Bevis för Manus lagar. Lipner, Julius. Hinduer: Deras religiösa övertygelser och sedvänjor. Sports Fandom Vid första anblicken ser sportvärlden förenklad och otymplig ut.


Oavsett vilken sport det handlar om, fansen kommer, de ser hur sporten äger rum och sedan går de. Det är först när man tar en närmare titt som den komplicerade grunden för sportfans beteende blir uppenbar. Sportfantaster stöttar sina lag på många sätt. De köper varor för miljontals dollar varje år, de deltar i matcher och hejar på sina lag, och de förblir lojala inför förlorade säsonger. Individuellt är de flesta sportfans laglydiga, lugna och rimliga medlemmar av samhället, men när de går in i en grupp, eller de deltar i ett sportevenemang blir de ofta högljudda och beter sig på ett sätt som de aldrig beter sig någon annanstans. Sportfans har orsakat skador på andra fans, på spelare och på det andra laget. De har rusat in på planen vid matcher också...


religion Kvalifikationer för det gudomliga och den högsta verklighetens natur är kärnbegrepp i varje religiös tradition. Hinduism och buddhism konceptualiserar det gudomliga och verklighetens natur på kompletterande men ändå distinkta sätt. Buddhismen uppstod ur hinduismen, på ett sätt som inte helt olikt hur kristendomen uppstod ur judendomen. Därför finns det flera kärnlikheter i kosmologierna och konceptualiseringarna av den gudomliga verkligheten mellan dessa två trosriktningar. Dessutom tenderar buddhismens och hinduismens religiösa sedvänjor och filosofier att vara mer lika än de är olika. Dessa likheter bör inte skymma de verkliga och praktiska skillnaderna i hur hinduer och buddhister konceptualiserar och kommunicerar frågor relaterade till det gudomligas natur och den högsta verklighetens natur.


I synnerhet undviker buddhismen distinktioner mellan ett gudomligt och ett profant rike; det finns inga verkliga buddhistiska gudar eller gudar. Hinduismen har en uppsjö av gudar och gudinnor, även om... Referens Cline, Austin. htm "Buddhismens grunder. htm Freeman, Richard. Intervjudata mottogs den 21 februari, The Heart Sutra. Översatt av Kumarajiva och Pevahouse. Religion På ytan kunde hinduismen och kristendomen inte vara mycket mer olika. Forntida hinduism erbjuder en färgstark pantheon av lekfulla gudar, av vilka några antar djuregenskaper som Hanuman och Ganesh. Kristendomen kommer från sina judiska rötter och presenterar en mycket annorlunda syn på universums ursprung och struktur. Kristen kosmologi är strängare ordnad än hinduismens.


Judendomen var strikt monoteistisk och gav kristendomen en misstro mot hednisk polyteism. Kristen gudom är enhetlig men också treenig, i tillbedjan av Fadern, Sonen och den Helige Ande. Häri ligger det starkaste sambandet mellan gudstjänst i det antika Indien och gudstjänst i den tidiga kristendomen. Hinduismen har, liksom kristendomen, ett treenig gudsbegrepp. Den hinduiska guden Brahma är den högsta guden, men Gud har tre manifestationer som Brahma, Vishnu och Shiva. Var och en av dessa gudar har sitt eget uttryck och roll i den hinduiska kosmologin. här är Brahma... Verk Citerade Bhagavad Gita Bibeln: Gamla och Nya Testamentet Das, Subhamoy. htm "Universums ursprung.


Hämtat online:. Crouching Tiger Hidden Dragon Filmen, dokumentärerna och det sista dokudraman är exceptionella produktionsstycken av framstående regissörer och producenter. Hukande tigergömd drake trotsar det vanliga mantrat om styrka som bara tillskrivs män. Jen fungerar effektivt som en person med högre moral. Kampsportens prestanda var exceptionell, ett ovanligt inslag i Hollywood. Islam, trons imperium är en annan dokumentär gjord om uppkomsten av det islamiska imperiet och profeten Muhammeds liv som har stor inverkan på etableringen av religion. Filmen belyser hinduismen som religion och dess tro och dogmer. Slutligen är Kundan ett dokudrama baserat på Dalai Lamas liv. Referenser Bowker, J.


Världsreligioner. Dorling Kindersley. Chan, K. The Global Return of the Wu Xia Pian Chinese Sword-Fighting Movie : Ang Lees Crouching Tiger, Hidden Dragon. Cinema Journal, 43 4 , Conze, E. Buddhism: Dess väsen och utveckling. Windhorse Publications. Förare, M. Den medeltida hjälten på skärmen: representationer från Beowulf till Buffy Vol. Det fanns ingen tid att tillåta bättre tillagning av brödet. De var tvungna att flytta ut från Egypten innan farao kunde inse. De bittra örterna symboliserade det bittra liv som upplevdes i Egypten. De förblev som fångar av slaveri i många år, och ett ögonblick av förlösning närmade sig. I Exodusboken sympatiserar man med judarna som tjänade livet i slaveri utan frihet. Men man känner sig förtjust över det lyckliga avslutet när judarna uppnår frihet och återlösning.


Påsken erbjuder ett sammanhållande ögonblick som samlar alla som delar de judiska sederna. Hemmet och de flesta judiska familjer firar de heliga dagarna som det nya året i den judiska kalendern och försoningsdagen. De firar dessa heliga dagar på natten före den heliga dagen och familjer förbereder måltider innan de utför synagoggudstjänsten. De serverar måltiderna med äpplen och honung som... Referenser Heehs, Peter, red. Indiska religioner: En historisk läsare av andliga uttryck och upplevelser. New York. Onlinekonferens om socialt engagerad buddhism. Queen, Christopher, Charles Prebish och Damien Keown. Action Dharma: New Studies in Engaged Buddhism. London: Routledge Curzon.


Detta gav en väg för andlighet till de tidiga vediska tänkarna. För dessa grundande ideologer ledde denna väg till föreställningen att det finns flera deistiska varelser som kan ockupera alla slags rymd och mentala plan, en skarp avvikelse från den "etiska monoteism" som understryker de flesta västerländska religiösa traditioner. Detta, kanske, mer än någon annan egenskap, bidrar till att illustrera den gemensamma grunden mellan hinduism och buddhism, som Prothero går ännu längre för att visa är distinkt österländsk i sin teologiska inriktning. På grund av sitt ursprung i Indien, uppfattades buddhismen i sin tidigaste form av många som bara en sekt av hinduiskt snarare än en filosofi av dess egna grunder.


Dess utövare, som ledde in i den vanliga epoken, var en statistiskt blygsam befolkning av indianer som lade andlig tonvikt "på erfarenhet framför tro. Buddhismen hade aldrig en trosbekännelse eller katekes förrän den amerikanske konvertiten Henry Steel Olcott bestämde sig i... Citerade verk: Neusner, J. Världsreligioner i Amerika. Westminster John Knox Press. Prothero, S. Gud är inte en: De åtta rivaliserande religionerna styr världen. Det finns en stor skillnad i hur kristendomen, islam och judendomen uppfattar döden i jämförelse med dessa två indiska religioner.


För hinduer och sikher upprepas födelse och död för varje enskild person i en kontinuerlig cykel. Huvudtanken är att varje person upprepade gånger genomgår födsel, och döden för att hans eller hennes själ ska kunna renas fullständigt för att ansluta sig till det gudomliga kosmiska medvetandet Harold, Ett typiskt exempel på indiska religioner är hinduismen och sikhismen. Dessa två religioner delar samma kärntro. Deras sätt att dyrka och ritualer, med hänvisning till deras gemensamma ursprung, egenskaper och litterära stycken liknar varandra. Den ultimata vanliga tron ​​som finns inom hinduismen och sikhismen är Moksha. Moksha står för befrielse från livscykeln, frustrationerna och plågorna från det fysiska livet.


I indisk religion är Moksha likvärdig med befrielsen från synd i den kristna religionen. Moksha uppfattar befrielse som... Referenser Harold, C. Bioetik för kliniker: hinduism och sikhism. Canadian Medical Association Journal. Zavos, J. Kartläggning av hinduism: hinduism och studiet av indiska religioner. Contemporary South Asia Journal. O'Reilly, en red. Människor i schemalagda kaster som ges mycket låg status i det hinduiska samhället anses vara oberörbara. Detta motiveras av termen Karma som säger att dessa människor måste ha gjort något dåligt i sina tidigare liv för att ha förtjänat en låg status i sina nuvarande liv. Samma typ av förklaring kan presenteras för att förklara varför brahminer anses vara speciella. Karma är ett koncept som har blivit så nära anpassat till reinkarnation att det är omöjligt att skilja de två åt.


Wadia skriver: "Karmalagen har fäst sig vid idén om reinkarnation, idén att det som kallas död endast relaterar till den fysiska kroppens död, medan själen förblir opåverkad av den och kan återfödas i en annan kropp, människa. eller djur. Referenser David Pocock, Mind, Body and Wealth, Oxford, Wadia, a. Filosofiska implikationer av läran om karma. Filosofi öst och väst V. Hawaii, USA. Det är troligt att för att uppnå denna "frigörelse" från det tråkiga i ens världsliga uppfattning om sig själv endast kommer att uppnås med vägledning av en guru eller siddha som ger inspiration men inte ingriper för ens räkning.


De viktigaste skrifterna inom hinduismen hänvisas till som "Shastras", en samling andliga guider och lagar som avslöjats av "helgon och vise" längs den historiska väg genom vilken hinduismen reste Das, p. Gudarnas gudar och gudinnor som är förknippade med hinduismen räknas till "tusentals eller till och med miljoner", förklarar Das p. Dessa många gudar representerar alla särskilda aspekter av "Brahman", som är det högsta Absolutet, fortsätter Das. Trots alla dessa gudar är den mest kraftfulla och mest synliga av gudarna "treenigheten av Brahma, Vishnu och Shiva - skapare, bevarare respektive förstörare" Das, p.


Det är också känt att hinduer dyrkar träd,... Verk Citerade Das, Subhamoy. Hur definierar du hinduism? Hinduism för nybörjare. Hinduismens unika karaktär. Hämtade dec. Lorentz, Melissa. Hinduismens grundläggande övertygelser. Minnesota State University. Mysorekar, Uma. Öga på religion: läkare och hinduism. Southern Medical Journal. Slutsats Forskningen visade att hinduismen är en religion som har utövats i södra Asien i mer än 4 år, och trots att de har upplevt några grundläggande förändringar under dessa årtusenden har religionen antagits av människor från hela världen.


Även om majoriteten av hinduer fortfarande är i Indien där fyra av fem människor är hinduer, visade forskningen också att de miljarder människor som prenumererar på hinduismen inte tilldelar sin tro denna term och kanske inte ens har hört termen " hindu" i sina liv. Den världsbild som dessa miljarder trogna har är därför naturligt varierad, men relaterar till stor del till ett evigt universum där obesvarad lust är källan till mänsklig misär, och livscykeln kommer att fortsätta tills dessa önskningar är förstådda och utsläckta. Slutligen visade forskningen också att hinduismen kännetecknas av de delade begreppen... Verk som citeras Basham, a. Zaehner Ed. Boston: Beacon Press, Beck, Richard. Existentiell religion: är religiös försvarsförmåga förutsägande för försvar av världsbild?


Denise Lardner och John Tully Carmody. Mystik: Helighet öst och väst. New York: Oxford University Press, Findly, Ellison Banks. Maharshtriansk mat består av varma, aromatiska kött- och fiskcurryrätter och subtil smaksättning av vegetarisk mat. Jordnötter och cashewnötter används ofta i grönsaker och det huvudsakliga matlagningsmedlet är jordnötsolja. En annan funktion är användningen av ett djupt lila bär med en sötsyrlig smak, annars kallad kokum, i sol kadhi, en aptitretare, som serveras kyld. Icke-vegetariska och vegetariska rätter serveras med kokt ris eller rotis gjord på rismjöl. Dessert består vanligtvis av rotis, en typ av bröd fylld med en söt blandning av jaggery och grammjöl. Goansk mat ståtar med delikatesser som syrligt fläsk "vindaloo", kryddig "sorpotel" och den populära fiskcurryn med ris.


De flesta av deras måltider åtföljs av lokalt vin eller lokal likör, "Feni". Måltiderna är enkla men de flesta är också chilivarma, kryddiga och stickande. Grundkomponenterna inkluderar ris, fisk och kokos och delikatesser gjorda av... Verk som citeras Audretsch, D. Och Meyer, N. Slutligen trodde Gandhi att indisk självständighet måste föregå alla överenskommelser mellan de konkurrerande grupperna i landet: muslimer, hinduer och sikher. Däremot trodde Jinnah på idén om två Indien, ett muslimskt Indien och ett hinduiskt Indien. Vidare trodde Jinnah att den indiska nationalkongressen, sammansatt av utbildade muslimer, hinduer och sikher, var vägen till ett fritt Indien, eftersom de genom det kunde utvinna fler och fler konstitutionella friheter från Storbritannien.


Jinnah trodde inte på direkt konfrontation, inte ens den ickevåldsamma konfrontation som Gandhi förespråkade. Vivekananda och Gandhi hade en annan definition av karmayoga än den som finns i Bhagavad-Gita. I Bhagavad-Gita handlar karmayoga om pliktdharma oavsett jordisk belöning och dharma är kopplat till klass eller kast. Konceptet är att man kan nå frälsning genom att arbeta för nöjet för en högsta varelse. För att förstå Gandhis idé... Man är inte skyldig att erkänna en mellanhand som en profet eller som en utvald ombud för Gud. I en uppenbar religion kallas den som förnekar denna mellanhands auktoritet en icke-troende, även om man tror på Gud Mugilan.


Därför till och med... Verk som citeras Mugilan, Kalai. Enligt Bass, "är hinduismen den enda större religionen som saknar en adekvat förklaring till dess ursprung", eftersom det inte finns någon definitiv hinduisk text som datumet före B. Eftersom hinduismen är en av de religioner som ser tiden som cyklisk snarare än linjär, ger inte vilken information som finns tillgänglig om hinduismen en mycket korrekt bild av dess historia. Bass 5. hatten kan hämtas från denna historia är det faktum att hinduismen är en av de äldsta religionerna med ett av de äldsta samhällena i världen. Precis som deras ursprung är svårt att definiera, varierar hinduismens tro beroende på ens personliga tolkning av religionen. Men en av de viktigare aspekterna av hinduismen är dess sociala kastsystem. Denna övertygelse säger att det finns fyra kast, och var och en "har sina regler och skyldighet att leva.


Verk som citeras "A Concise History of Islam and the Arabs. Abdullah, Mohd Habibullah Bin. Traditionen säger att en döende ska läggas på golvet för att den ska komma närmare jorden. Efter att den sjuke dör tvättas kroppen och förbereds för begravningsövningar. De flesta hinduiska människor skulle hellre låta en hinduisk präst be och välsigna sin nyligen avlidna släkting. I hinduismen hotas inte människor som inte tror att gå under i helvetet eftersom de får en ny chans att erkänna religionen som har stor betydelse i ens liv. Ur hinduisk synvinkel är helvetet något som upplevs av människor som har en dålig karma.


Hinduiska människor tror att de har uppnått en nivå av lycka när de når en perfekt karma och deras sinne och kropp är rena. Hinduismen betraktar livet som en komplex process där själen genomgår flera faser av reinkarnation för att nå en slutfas där den räddas och reinkarnation inte... Chopra, Anita. Alagiakrishnan, Kannayiram. html 2. Wendell, Thomas. htm 4. äldsta och mest utövade religionerna i världen är hinduismen en attraktiv och flexibel tradition. med sin färgglada pantheon av gudar har hinduismen utvecklats under årtusenden och har överlevt stora omvandlingar i den indiska kulturen.


Religionens grundläggande läror finns i dess heliga texter, nämligen Veda och Upanishaderna. Hinduiska gudar som Krishna, Ganesha och Shiva har blivit välkända över hela världen, och hinduiska metoder som yoga är också kända. Vedaerna anses vara gudomliga läror som innehåller oföränderlig kunskap. Deras omfattning är dock bred och mångsidig. En högsta varelse är förfäktad, en som är personlig och opersonlig, immanent och transcendent. Den Suprema Varelsen ses som skaparen av universum av både sedda och osynliga verkligheter. Existensen av andra tillvarons riken, inklusive gudar, är central för hinduisk kosmologi. Gemenskapen med gudarna är möjlig genom andlig övning, hängivenhet, ritual, offer och...


Verk som citeras Aiyar, C. Ramaswami; Dutt, Nalinaksha; Wadia, A. The Gazetteer of India, Volym 1: Land och folk. Delhi, Publications Division, Indiens regering, htm intro. Hinduism: Världens tredje största religion. bekant med buddhismens och hinduismens religioner men jainismens religion, även om den har nästan lika många medlemmar, är inte lika känd. På samma sätt vet de flesta något om hinduismens och buddhismens praxis och övertygelser, men väldigt individer vet något om jainismen. Jainism är en väletablerad religion som till stor del är baserad på begreppet icke-våld som är ett av de fem stora löftena i religionen Long, De andra fyra löftena är icke-bindande till materiella ting, ingen lögn, ingen stöld, och främjande av sexuella begränsningar.


När det gäller sexuell återhållsamhet anses celibat vara idealet. Anhängare av jainismen ser världen som en mycket integrerad enhet. De tror att alla levande varelser, inklusive djur och växter, har en levande själ och att människor, djur och växter fungerar på samma nivå. Denna övertygelse ger en strikt plikt för sina anhängare att behandla... Referenser Cush, D. Jamison, D. Janism och buddhism. Jamison, A Companion to Environmental Philosophy s. Hoboken, NJ: Wiley-Blackwell. Lång, J. Jainism: En introduktion. London: Jag. Jainism, buddhism, hinduism. o börja med, buddhism och jainism uppfyller båda definitionen av religion som en "andlig väg" och Carl Jungs beskrivning av religion som att möta behovet av personlig uppfyllelse eller "individuering".


Mahavira, grundaren av jainismen, troddes själv vara den tjugofjärde 'tirthankara' och enligt buddhistisk kosmologi föds en upplyst varelse i varje era Gautama Buddha betraktas som den fjärde Buddha. Båda religionerna är lika när det gäller att upprätthålla vägen till 'dharma' och 'ahimsa. Den första elementära skillnaden mellan hinduism och taoism är den förstnämndas transcendentala natur och den senares immanenta natur. Denna egenskap leder också till hinduismens sakramentala inriktning och vikten av att använda heliga ord och skrifter inom områden som musik och konst vs. Taoismens mer mystiska lutningar och värdet den sätter på tystnad och ordlös meditation.


tredje aspekten av kontrast är att hinduismen predikar läran om karma och cyklisk tid, och att 'atman' eller den mänskliga själen kommer att få 'moksha' eller befrielse från personlig begränsning, egoism och återfödelse endast genom att följa en väg av 'Jnana Yoga'. "Karma Yoga" och "Bhakti Yoga", medan taoismen lägger mycket mindre vikt vid individen. Den fjärde punkten med markant skillnad är att medan hinduismen utövar "exklusivitet", är taoismen inkluderande till sin natur och accepterar tron ​​på många gudar och betraktar sanningen som relativ i syfte att uppnå social harmoni. Sammanfattningsvis, även om det finns vissa likheter och vissa skillnader när man jämför två religioner, verkar buddhism och jainism ha en mycket gemensam grund i sin övergripande inriktning, medan det verkar finnas skarpa skillnader mellan hinduism och taoism.


Den japanska myten liknar delvis den om Adam och Eva som finns i Bibeln och i Koranen. De första varelserna i Japan anses dock ha mycket mer makt än deras motsvarigheter i väst. En annan likhet mellan de japanska legenderna och de i väst är det faktum att kami anses leva i Takamagaharas höga plan, något som liknar berget Olympen, från grekisk mytologi. Japansk mytologi skiljer sig från andra mytologier genom det faktum att alla gudar som är involverade i den är bra till sin karaktär.


På 1500-talet, när buddhismen kom in i Japan, hade lokalbefolkningen svårt att behålla shinto som sin huvudreligion, eftersom det inte hade varit en organiserad religion. Även med det faktum att buddhismen hade spridit sig snabbt runt om i landet, kunde närvaron av shinto märkas överallt, i människors livsstil och i deras kultur. Amudsen, Christan. Herman A. Kato, Etsuko. En av […]. Om vi ​​tittar på aktuella händelser och vår historia kan vi se att många folkmord och våldshandlingar är riktade mot religiösa grupper, vi ser också att många extrema religiösa grupper är de som orsakar dessa folkmord och våldshandlingar. Religion, enligt många antropologer, kan beskrivas som den relation vi har mellan mänskligheten […].


Inledning Tatueringar har funnits i decennier. En tatuering är ett permanent införande av pigment under huden med hjälp av ett skarpt instrument. Människor tatuerar sina kroppar för kosmetiska, religiösa och sentimentala syften. I modern tid är tatuering ganska säker på grund av engångsnålar och andra fördelaktiga faktorer. Tatueringar säkert […]. Buddhismen kommer att skilja sig från hinduismen i många aspekter. Hinduismen tror på Brahman, på skaparguden, buddhismen tror inte på en Gud som skapade världen som ett resultat av att buddhismen är en religion av visdom, upplysning och medkänsla. För buddhismen är vårt högsta medvetande sinnet. Sinnet är delen av att vara […].


Under 500-talet f.Kr. E, ett nytt sätt att leva utvecklades och blomstrade i nordöstra Indien, en av de tre mest utbredda religionerna. Buddhismen hittades och skapades av Siddhartha Gautama, en före detta hindu, efter att ha insett de vanliga striderna och lidandena i livet. Även känd som Buddha Shakyamuni, eller Buddha, föddes han […]. System av tro och tillbedjan utgör religionens huvudsakliga kännetecken. Men religionen som denna tidning försöker förklara är en som tror på en högsta varelse och en makt bortom det naturliga, ofta kallad en gud i alla religioner Cipriani, Den dyrkare är alltid fri att välja den […].


Matpraxis varierar i indisk kultur till dess olika traditioner. Hinduer, betraktade som vegetarianer, som ett vanligt antagande även om faktum kvarstår att några av dem, inklusive brahminer, äter kött. Tanken på att vegetarianer ska vara normala eller rena medan […]. Hinduism är en religion som består av trettiotre miljoner gudar, både manliga och kvinnliga gudar dyrkas med lika hänsyn. Hinduer som dyrkar gudar och gudinnor har alltid varit en riktig gåta för de flesta människor, särskilt västerlänningar som bara dyrkar en gud. Hinduismen är en modell för en religion som står i skarp opposition till västerländska […]. Kroppsstraff eller fysisk bestraffning är ett straff som är avsett att orsaka fysisk smärta på en person. Det utövas oftast på minderåriga, särskilt i hemmet och i skolan.


Vanliga metoder inkluderar smisk eller paddling. Här kommer jag att övertala en hindu […]. När man tittar på både kristendomen och hinduismen är det mycket som blir tydligt och hjälper oss att bättre förstå varför dessa två olika teologier har mycket gemensamt. En viktig punkt för enighet är att både kristna och hinduer delar en monoteistisk religion. Det viktigaste är att det finns många likheter mellan födelsen av […]. Bakgrund och preliminär forskning Den hinduiska tron ​​är en av många, såsom buddhismen, som erkänner och dyrkar kvinnliga gudar.


De hinduiska gudarna har distinkta och komplexa personligheter, men de ses ofta som aspekter av samma ultimata verklighet som kallas Brahman. Det har sagts att det finns mer än miljoner gudar i […]. Det finns många olika religioner som Indien har att erbjuda men den som vi ska prata om är hinduismen. Hinduismen anses vara en polyteistisk religion, men människor inom religionen tror på en gud som kan uppträda i många olika former. De tror att deras religion är ett sätt att […]. Reinkarnation är när varje själsatman går igenom cykeln av födelse, död och återfödelse upprepade gånger, respektive kallad transmigrering. På en resa nyligen till Baltimore hindrade tekniska problem med min biljett mig från att gå ombord tills jag var en av de sista som väntade på att få gå ombord på Washington D.


bunden Megabus. Under min kamp kom en indisk man som såg ut att vara i slutet av tjugoårsåldern av bussen för att fråga om han […]. När du tänker på hinduismen, vad tänker du på? Till att börja med är hinduismen en av de äldsta religionerna på planeten. Det finns ungefär 24 tusen hinduer i dagens Brooklyn och ungefär 2. Ordboken definierar hinduismen som en stor religiös och kulturell tradition i Sydasien, utvecklad från den vediska regionen. Hinduismen som helhet kan dock inte kokas ner till en enkel mening. Även om det är en religion som över miljontals människor följer, kan den också betraktas som en livsstil. Även hinduismens rötter […]. Bröllopet ägde rum på India House Banquets i Schaumburg och var verkligen intressant att jämföra med de många katolska bröllop jag har varit på.


När man besökte detta område där många hinduistiska bröllop äger rum, var det […]. Det uppstod för nästan fyra tusen år sedan f.Kr. Hinduismen fick sitt namn från arierna, som levde på den östra stranden av floden Indus. De introducerade det första utvecklande konceptet. Hinduismen har inte en enda, historisk grundare eller ett visst ursprungsdatum. Jag besökte det hinduiska templet i The Woodlands, medan jag var där pågick en festival för den hinduiska semestern, Diwali. Utsidan av templet var dekorerad med flaggor och färgglada dekorationer. När jag gick in såg jag många människor klädda i traditionella sydasiatiska kläder, som saris och lungis, men några […].


När jag tänker på hinduismen, tänker mitt sinne automatiskt på Ghandi. I det här fallet talar vi inte om arkitektur utan utbildningsförväntningar på hinduismen i Indien. Hinduismen är en religion som till största delen grundades i Indien och den etablerades runt fvt.

No comments:

Post a Comment