Monday, March 28, 2022

Uppsats om styrketräning

Uppsats om styrketräning



Uppsats om styrketräning måste konditioneras på toppnivå för att vara konkurrenskraftig. Några sätt som organisationen kan tillämpa dessa strategier på är: 1. Största fördelarna med styrketräning. Starkare muskler kan förbättra din hållning och hjälpa till att hålla din kropp i balans. Wainer H. New York: Library of Congress Cataloging-in-Publication Data,





Exempel på viktträningsuppsats



Circuit Weight Training for Women InRachael McLish vann den första kvinnornas Ms. Olympia kroppsbyggnadstävling. Många kvinnor inspirerades av henne och bestämde sig för att införliva styrketräning i sina träningsprogram. Många fitnessklubbar världen över öppnade faciliteter för kvinnor. Kvinnor insåg plötsligt att de inte skulle bli stora styrketräningsuppsats utan de manliga hormonerna. Kvinnor har en högre andel kroppsfett än män, och styrketräning ökar deras ämnesomsättning, vilket förbränner kroppsfett. En som har utvecklat muskler, inte att förväxla med överdimensionerade muskler, kommer att bränna kalorier snabbare än den som inte deltar i viktbärande övningar. Circuit styrketräning är ett program som tillåter ett konditionsträning samtidigt som du styrketränar, vilket är... Vidare, i denna uppsats har jag förklarat nyckelskälen till hur och varför kvinnors enbart uppbyggnad av friska muskler genom lämplig styrketräning inte kommer att få kvinnor att "bulka upp" och att kvinnor för att kunna göra det faktiskt måste styrketräna på ett särskilt rigoröst och medvetet sätt, ett som genomsnittliga kvinnliga tyngdlyftare helt enkelt inte gör.


Istället tillåter tyngdlyftning det mesta styrketräningsuppsats som tränar regelbundet och korrekt på detta sätt för att bli friskare, mer fysiskt vältränad, mer fysiskt attraktiva och därför tycka om sig själva bättre och få större självförtroende. eferences Bedeaux, styrketräningsuppsats, J. Största fördelarna med styrketräning. Ändrar form. Referenser Bedeaux, styrketräningsuppsats, J. David, M. Kvinnor som lyfter vikter förvandlas till män? Hämtad 7 november från: http:www. Även om det verkar råda enighet om att "Strategic rganizational Culture" har blivit en nödvändig tillgång för det moderna företaget, är det frågan om en sådan kultur kan hanteras och om sådan ledning kan tränas.


Syftet med tidningen styrketräningsuppsats att spegla det nuvarande tillståndet inom området genom att granska både akademiska och professionella praktiska inriktningar. Genom att diskutera konsekvenserna av den forskningen syftar den till att ge slutsatser från tillgänglig forskning genom att visa att "Strategic rganizational Culture Management" är en aspekt av ledarskap som är tillgänglig för och i behov av fortlöpande utbildning. Huvuddel: A styrketräningsuppsats planen kartlägger riktningen ett företag kommer att följa för att uppnå en organisatorisk vision eller mål. Organisationskulturteori. Tillgång till 4 Uppsats om styrketräning Cachad - SimilarCached Liknande C.


Proteiner ger muskeln energi att växa men kolhydrater är lika viktiga för att främja muskeln att läka. Det följande styrketräningsuppsats ett 3-dagars måltidsschema som rekommenderas för idrottaren: Dag 1: frukost- Högenergiflingor med helmjölk Frukt efter eget val Aprikosnektarjuice Lunch- ugnsbakad tonfisk aked potatis Lima bönor Fryst Yoghurt Middag- Biff aked potatis Majs och ärter Fryst sorbet Snack 3 - kvar till idrottaren. Dag 2: reakfast- Ägg och fullkorns- eller korntoast Frukt efter eget val Äppeljuice Lunch- styrketräningsuppsats eller rostad fisk aked potatis Majs Fryst Yoghurt Middag- aked kyckling aked potatis Majs och bönor Fryst sorbet Snack 3 - kvar till idrottaren Dag 3: Reakfast- Varma flingor med helmjölk Valfri frukt Ananasjuice Lunch- Biff eller köttfärs aked potatis fryst yoghurt, middagsbakad fisk aked potatis...


Bibliography Coaching Association of Canada. pdf Riveria, H. aerob träning eller motståndsträning till en mycket lågkaloridiet är Donnelly JE, Jacobsen DJ, Jakici JM och Whatley JE, "Mycket lågkaloridiet med samtidig vs. fördröjd och sekventiell träning" publicerad i den 18:e volymen på sidan av International Journal of Obesity and Related Metabolism Disorders Donnelly et al. styrketräningsuppsats Bryner RW, Ullrich IH, Sauers J, Donley D, Hornsby G, Kolar M och Yeater, R, "Effects of Resistance vs. Aerobic träning kombinerat med en kalorivätskediet på mager kroppsmassa och vilande ämnesomsättning" publicerad i den 18:e volymen på sidan Journal of the American College of Nutrition Bryner et al. Båda publikationerna undersökte hypotesen om tillsatsen av antingen aerobic styrketräningsuppsats eller styrketräning till en mycket begränsad diet ökade olika önskvärda mått såsom viktminskning, styrketräningsuppsats, fettfri eller mager kroppsvikt, och...


ISSA Personal Training En av de största utmaningarna med personlig träning är att skapa ett anpassningsbart program för att hjälpa alla under hela processen. Detta är problematiskt, eftersom varje person har olika krav. Som styrketräningsuppsats resultatet är det absolut nödvändigt att överväga ett antal variabler. I fallet med Steve är han i utmärkt skick från löpningen. Han saknar dock någon form av seriös muskelmassa och definition. Tillsammans kommer dessa olika element att ge en bättre förståelse för hur man anpassar ett personligt träningsprogram för honom. Beachle, Beräkna kundens BM och DC Steves nuvarande BM är 1, styrketräningsuppsats, kalorier per dag. Detta är den totala mängden som hans kropp brinner utan att göra... Referenser BMR-kalkylator. En kalorimätare.


Hjärna Calkins. htm Beachle, T. Styrkträning, styrketräningsuppsats. Campaign, IL: Human Kinetics. MRN, 1 Detta är för att indikera att hjärnceller produceras mer aktivt av fysisk aktivitet, vilket övertygar neurologiska styrketräningsuppsats att regelbunden atletisk orientering kommer att förbättra ens akademiska kapacitet och intellektuella klarhet. Ändå, som med andra fördelaktiga aspekter av en idrottsmans fysiska och intellektuella tillväxt, måste idrottsaktivitet utövas i kl styrketräningsuppsats viss grad av måttfullhet, styrketräningsuppsats. Både för konsekvenserna av vad Metzl refererar till som överanvändning och konsekvenserna av ett alltför centraliserat fokus på atletisk aktivitet, kan det finnas verkliga och långsiktiga återverkningar av att misslyckas med att balansera denna betoning med andra hälsosamma eller meningsfulla aktiviteter.


Speciellt när det gäller ben- och ledskador kommer överanvändning av specifika delar av kroppen på ett kontinuerligt och monotont sätt att resultera i kroniska smärtor och i slutändan livslånga lokaliserade skador. Därför, särskilt när man tränar för ett uthållighetsevenemang, där uthållig energi är avgörande, kan måttfull träning vara nyckeln till att förebygga... Fungerar Citerad Nybörjare Triathlete BT. Den ursprungliga 13 veckors sprintträningsplanen. Nybörjare triathlet. Harr, styrketräningsuppsats, E. Triathlonträning på fyra timmar i veckan: från nybörjare till mål på bara sex veckor. Hiller, W. Baserat på ovanstående överväganden föreslås det att DCMP omstrukturerar sina befintliga utbildningsprogram och administration så att en mer enhetlig och centraliserad plan finns i styrketräningsuppsats, såväl som styrketräningsuppsats för bättre instruktörskvalifikationer, utvärdering, bibehållande av lärande och mer effektiv och effektiv användning av resurser som per definition är knappa.


Dessa breda allmänna frågeställningar förfinades för denna studies syften till de forskningsfrågor som anges nedan. sökning Frågor Vad är bakgrunden till District of Columbias områdespolitik och samhällsrelationer sedan andra världskriget? Vilka är några stora problem som förhindrar positiva relationer mellan samhällen och polisen i District of Columbia Metropolitan Area? Kan utbildningsprogram från District of Columbia Metropolitan Police Department förbättra samhällsrelationerna? Vilka utbildningsmoduler kan användas för att förbättra relationerna mellan omgivande samhällen i District of Columbia Metropolitan Area brottsbekämpning? Betydelsen av studien sökdesign... Referenser Aben, E.


Manila Bulletin, 3. Om OPC. District of Columbia Office of Police Complaints. Bedi, K. Förvandla värderingar genom Vipassana för principcentrerat boende: Bevis från Delhi polispersonal. Journal of Power and Ethics, 2 2 Billington, J. Officerare får snabbkurs. Tulsa World, 1, 3, styrketräningsuppsats. Affärsplan I Freederm-projektet är en utbildning styrketräningsuppsats utvecklingsprojekt för bästa praxis som är utformat för att eliminera förekomsten av decubitus hos patienter på veteransjukhuset i [infoga plats].


Ökad privatisering av sjukvårdstjänster har resulterat i en mer konkurrensutsatt marknad och fler kontrakt med externa leverantörer. Projektet har goda förutsättningar att etablera en affärsrelation med Veteransjukhuset och förlänga projektet efter ett framgångsrikt pilotår. Projektet omfattar en tre månader lång pilot som introducerar utbildning och implementering av den nya praktiken på sjukhuset. Uppföljning kommer att ges i nio månader efter avslutad tre månader lång utbildnings- och observationsfas av projektet.


Certifierade sjuksköterskor kommer att utbildas för att implementera evidensbaserade bästa praxis på sin arbetsplats, styrketräningsuppsats, använder SODOTOs utbildningsmetod. Projektprestanda kommer att mätas i termer av antalet... Referenser Affärsplan Riktlinjer Anpassade från: Johnson, J. Sjuksköterskeekonomi, 8 3styrketräningsuppsats, Brandt, J. A, styrketräningsuppsats, Edwards, D. En evidensbaserad affärsplaneringsprocess. JONA, styrketräningsuppsats, 39 12 DeGraff, J. Mästare Uppsats om styrketräning av SODOTO: Se One, Do One, Teach One. html längsta, B. Teknik vid utbildning av anställda På vilka sätt har teknologin påverkat hur vi utbildar anställda?


Arbetsmiljöns föränderliga karaktär för med sig ett stort fält av utmaningar i organisationen, styrketräningsuppsats. Aspekten av att förändringen är snabb gör att situationen kräver negativa och snabba reaktioner från organisationer för att säkerställa att de förblir på kurs mot sina mål. Sålunda, snabba förändringar på arbetsplatsen för med sig nödvändigheten av kunnig och kunnig arbetskraft, som omfattar anställda som är anpassningsbara, flexibla och fokuserade på framtiden för sina karriärer och organisationen Wentland, bland de viktigaste uppgifterna för chefen på arbetsplatsen är personalens utveckling. Chefen har mandatet att underlätta medarbetarnas tillväxt och utveckling om organisationen ska uppnå maximala vinster från sina satsningar och transaktioner.


Begreppet inlärningsledning innefattar hantering av personalutbildning. Traditionellt förhållningssätt till….





uppsatser abort



Marknadsplan Under de senaste åren har många amerikaner blivit mer hälsomedvetna. Detta beror på att fetmaepidemin har en dramatisk inverkan på allas tänkande. befolkningen är för närvarande medlemmar i hälsoklubbar. Dessutom planerar tre av tio amerikaner att förnya sitt medlemskap eller gå med i en hälsoklubb inom det närmaste året. Detta illustrerar hur efterfrågan på dessa tjänster har ökat dramatiskt och kommer att fortsätta att öka i framtiden. Referenser Gym Hoffman Estates. html Multi-Form Fitness. Prairie Stone Sports. Kinesiologi -- Human Kinetics Dunking Dunking, även känd som slam dunk, är ett baskettrick där spelaren hoppar i luften och dunkar bollen i korgen med en eller båda händerna över kanten på basketkorgen.


Det är ett populärt skott bland publiken och ger en underhållande upplevelse för tittarna. Slam dunk-tävlingar hålls också separat på grund av den här bildens popularitet. Rörelsens faser Det finns fyra distinkta faser involverade i dunking. I den första fasen förlänger spelaren eller MJ i detta fall sin kropp genom att böja sitt högra knä och sträcka ut sitt vänstra ben så att det driver upp honom från marken. I den andra fasen hoppar han i luften och hans högra knä är mer böjt än hans vänstra knä. Han höjer också sin högra armbåge och sträcker ut sin vänstra arm till... Referenser Hoffman, Shirl. Introduktion till Kinesiologi: Studera fysisk aktivitet.


Illinois: Human Kinetics. Redmond, Kevin; Foran, Andrew; Dwyer, Sean. Kvalitetslektionsplaner för utomhuspedagogik. Milner, Clare. Funktionell anatomi för sport och träning. Pangrazi, Robert; Dauer, Victor. Lektionsplaner för dynamisk idrott för grundskolebarn. Minneapolis: Burgess Publishing Company. Davis, En annan nyckel är att hitta en partner som kan hjälpa mig att underhålla mitt program när jag hjälper dem. Genom att schemalägga löpningar eller promenader, eller träningspass på gymmet kommer jag att känna mig mer skyldig att gå och chansen att jag hoppar över ett pass av en oseriös anledning kommer säkerligen att minska.


Skapandet av ett måldiagram är också ett utmärkt verktyg för att tävla med dig själv och sträva efter att inte bara behålla utan att förbättra din regim över tiden. Detta skulle leda till att skapa specifika och mätbara steg för att uppnå detta mål. Genom att använda texten som en vägledning och fastställa en baslinje för min nuvarande uthållighet och styrka kan jag sätta upp ett måldiagram för måttlig ökning av gång- eller löptid och tyngdkraft under styrketräning. Detta kan åstadkommas genom att använda ett från of Behaviour Change Contract. Genom att göra ett åtagande i...


Referenser Davis, R. ng för livet: ett elementärt träningsprogram. Donatelle, Rebecca J. Personlig hälsoplan. Fokus ligger nu på effektiva sätt att träna kroppen på en bestämd tid för att få det resultat du med de mest effektiva medlen utan att förlora tid eller initiativ. Det är också viktigt att inse hur viktig motivationen hos praktikanten är för träningens effektivitet oavsett intensitet. När en klient går in och letar efter en tränare är det möjligt att den presumtiva klienten kommer in med begränsad kunskap om att träna sin kropp och andra viktiga hälsofrågor. Det är tränarens uppgift att tillhandahålla information, metoder och vägledning som gör det möjligt för klienten att förbättra sitt utseende, samt att lämna med tekniker och information som ger klienterna chansen att fortsätta sin hälsosammare livsstil.


Personliga tränare spelar en viktig roll och om en personlig tränare inte vet kan det han eller hon gör orsaka allvarliga problem... Referens Snideman, K. Periodisering för Bodybuilding. Body Building. Förekomsten av omvårdnadsfetma är oroväckande hög i USA, särskilt bland unga människor. Därför är det viktigt att utarbeta en hälsoplan för livslångt lärande för denna befolkning. Ett interventionsprogram för hälsovård som riktar sig till unga människor i Amerika kommer att inkludera skolor och andra intressenter, som kan delta i breda allmänhetens medvetenhet och interventionskampanjer. Detta beror på att skolor spelar en viktig roll i barns liv och kan hjälpa föräldrar och samhällen att göra val som stödjer hälsan och en livstid av lärande om hälsosamma kostvanor och livsstilsfaktorer.


Riskfaktorerna förknippade med barnfetma inkluderar föräldrars fetma, tidig kroppsmassaindex, mer än åtta timmar per vecka... Referenser "Riktlinjer för skolhälsoprogram för att främja livslång hälsosam kost", 14 juni, Ogden, C. Prevalens av fetma hos barn och vuxna i USA, Journal of the American Medical Association 8: Reilly, J. Tidiga riskfaktorer för fetma i barndomen: kohortstudie. BMJ: Långtidseffekter av övervikt och fetma i barndomen och tonåren på sjuklighet och för tidig död i vuxen ålder: systematisk översikt. International Journal of Obesity 35, -- Konsumenter kan handla på internet när de är på jobbet eller kl. 12 i pyjamasen.


Denna ständiga tillgänglighet ökar chansen att konsumenter ägnar sig åt impulsköp. Men det tillåter också konsumenter att jämföra priser på olika sajter. Detta innebär att företag måste prissätta sina produkter mer konkurrenskraftigt och erbjuda ett bredare utbud av produkter så att de inte kommer att se lojala kunder flytta till konkurrentsajter med bättre och mer attraktivt visat urval. Företag kan också sälja sin produkt på webbplatser som Amazon. com som fungerar som portaler för en mängd olika företag. Även mindre företag har sett sina liv förändras av webben. En gång i tiden sålde vissa små, lokala företag endast till samhället. Nu kan en hantverksmässig chokladtillverkare i Schweiz eller en lönnsirapsproducent i Vermont använda en webbplats för att sälja sin produkt till individer över hela världen, förutsatt att de har en attraktiv...


Varumärkesstrategi Nike är ett av de mest kända idrottsföretagen i världen. Den har många högklassiga prestigemärken, inklusive löpar-, basket- och andra typer av atletiska skor som kan anpassas. Nike erbjuder också premium sneakers som Jordans och Air Max, som har en enorm cache när det gäller stil. Nikes nya märke av SNKS har guld eller konstfullt designade sneakers som inte är funktionella för att träna men som bärs för mode. Nike erbjuder även fanskläder för en mängd olika idrottslag. Mycket av Nikes kläder kostar mer än hundra dollar per artikel.


Företaget erbjuder också några billigare artiklar men för det mesta har Nike alltid varit ett premiummärke. Det finns många billigare sneakers tillgängliga men folk köper Nike antingen på grund av den sociala cachen som varumärket har fått eller för att de verkligen tror att kvaliteten är... Referenser Nike. Officiell hemsida. com Planet Fitness. Fetma: En översiktshatt är sjukdomen? Fetma är en allt vanligare metabolisk störning där en patients BMI eller kroppsmassaindex, definierat som patientens vikt i kilogram dividerat med patientens längd i meter i kvadrat i kilogram, är större än fetma ger en större risk för ett antal åkommor, och ett BMI mindre än 21 är associerat med det bästa skyddet mot dödlighet i kranskärlssjukdom och andra livshotande sjukdomar som påverkar hjärtat, andra vitala organ och kroppens ämnesomsättning.


Eckel, Det finns dock problem med den BMI-baserade definitionen av fetma, eftersom många kvinnor med ett BMI på nära 30 kan vara mindre i riskzonen för hjärtsjukdom om deras ökning av fettvävnad fördelas i bäckenet och inte buken. Betydande bevis tyder nu på att en ökad midjeomkrets, eller midja-till-höft-förhållande, bättre förutsäger samsjukligheter och dödlighet från fetma, som ... Verk Citerade Benson, Lorna. Att stödja organisatoriska team ger anställda ett medium för att diskutera oro och problem samt en möjlighet att hjälpa till att släppa emotionell press. Att dela i en grupp fungerar som ett katarsis och stressfrigörande system. Att garantera att anställda har friheten att arbeta effektivt och att se till att de känner att deras arbete bidrar till ett större syfte minskar stressen på arbetsplatsen Raitano och Kleiner.


Sekundärt förebyggande När organisationen implementerar en sekundär förebyggande metod, dämpar organisationen stressreaktionen. Några sätt som organisationen kan tillämpa dessa strategier på är: 1. Att ge tillgång till avslappningsträning kan bidra till att minska stressen på arbetsplatsen. då individen deltar i övningar som djupandning och engagerar sig i mentala bilder; med fokus på en avkopplande miljö hjälper detta till att förbättra hans humör och tillåta honom att... CITERADE VERK Noblet, Andrew och Anthony D. Oxford Journals. Shelley E. Taylor intervju. Gallup organisation. HighBeam Research. ockstein och Sussman definierade åldrande som den period i livet där människokroppen försvagas och avtar i funktion snarare än att växa, en period som naturligtvis är förknippad med fysiskt åldrande.


Det finns mycket individuell och kulturell variation i denna process, detta är en gradvis process, och den sker över alla kulturer och i alla individer. Kulturella uppfattningar om åldrande noterades också av ockstein och Sussman för att påverka funktionella förmågor när individer blir äldre. En acceleration av åldrande som uppstår på grund av yttre faktorer som sjukdom, tobaksbruk, alkohol- och drogmissbruk, dålig kost eller fysiskt trauma kallas sekundärt åldrande, och för korthetens skull kommer dessa faktorer inte att beaktas här. När människor åldras sker det många fysiska förändringar som påverkar funktionsförmågan, vissa uppenbara och andra inte så uppenbara.


Det finns också kognitiva förändringar som inträffar som en... Referenser Al-Abdulwahab, S. Effekterna av åldrande på muskelstyrka och funktionsförmåga hos friska saudiarabiska män. Annals of Saudi Medicine, 19 3 , Birren, J. Mänskligt åldrande: en biologisk och beteendestudie. HSM-publikationsnummer Washington DC: U. Publishing Office. Paterson, DH, Jones, D. Åldrande och fysisk aktivitet: bevis för att utveckla träningsrekommendationer för äldre vuxna. Canadian Journal of Public Health, 98 Supplement 2 , S69 -- S Rockstein, M. Åldrandets biologi. CA: Wadsworth. Girlhood ungdomsbrottslingar, Shanae Megan, Waxter Juvenile Facility Maryland.


Avsluta fil Det finns ett antal anledningar till varför Shanae kunde vända sitt liv medan Megan inte var. De flesta av dessa skäl var faktiskt några av huvudteman i Liz Garbus dokumentär Girlhood, som följer dessa unga kvinnors liv under tre år från Waxter Juvenile Detention Centre till Baltimores gator. Shanae hade ett betydligt större stöd än Megan. Shanaes familj - och hennes mamma i synnerhet - visade upprepade gånger att de älskade henne och ville att hon skulle göra en förändring till det bättre. Megan blev dock praktiskt taget övergiven av sin mamma och fick lite stöd från resten av familjen. Inte överraskande, i slutet av dokumentären bor hon ensam i Baltimore medan Shanae bodde med sin familj och klarade sig bra i höga...


Abstrakt musik kan räknas till de starkaste neurobiologiska verktygen för att förändra individuella humör, beteende och attityder. Vilken effekt har det på oss i förhållande till främjandet av hat och våldsamt beteende? Ett inneboende samband har hittats mellan humör och musik. Forskare försöker ständigt objektivt förklara förekomsten av sådana influenser. Forskningsarbeten visar att musik engagerar, inom lyssnaren, ett brett spektrum av psykologi-påverkande neurobiologiska system Bergland. Denna artikel kommer att behandla tre distinkta modeller med syfte att mäta inflytandet eller graden av inflytande av musik på individer som tränar på gymnastiksalar.


Observation och modeller Modell 1: Koncentration representerar en uppmärksamhetsövning... Ta hand om mig själv Jag tycker att det är viktigt att ta extra hand om mig själv, särskilt nu när jag är ensam. Att bo på college är mycket annorlunda än hemma med mamma och pappa. Jag inser nu mer än tidigare hur viktigt det är att leva en hälsosam livsstil eftersom jag ser så många unga festa för mycket. Jag tror att kroppen är som ett tempel och därför måste jag se till att den förblir i bästa skick för att kunna leva ett långt liv. Först trodde jag att det skulle vara roligt att vara ensam. För första gången skulle jag känna en känsla av frihet; inga föräldrar, bröder, systrar eller husdjur som förstör mitt nöje.


Jag trodde att vardagen skulle vara precis som förut, det genomsnittliga vardagliga grejen att gå till skolan och jobba, umgås med vänner. Föga anade jag att det kräver så mycket att ta hand om sig själv... Inaktivitet och dålig kost är orsaken till ett stort antal dödsfall årligen och kan snart bli en av de främsta dödsorsakerna i utvecklade länder. esearch fortsätter att bekräfta att det finns ett dosresponssamband mellan fysisk aktivitet och alla dödsorsaker. Referenser American Academy of Pediatrics Committee on Public Education. Mediavåld. Pediatrik, , -- Dennison, B. Fysiska konditionstester för barn: Prediktor för vuxnas fysiska aktivitetsnivåer?


Pediatrics, 82 3 , Gordon-Larsen, P. Femårig fetmaincidens i övergångsperioden mellan tonåren och vuxen ålder: The National Longitudinal Study of Adolescent Health. American Journal of Clinical Nutrition, 80, -- Adolescents fysiska aktivitet och inaktivitet varierar beroende på etnicitet: National Longitudinal Study of Adolescent Health. Journal of Pediatrics, , -- Syftet med underofficeraren som etablerats genom dess historia från allra första början var fokus på ledarroller. Som NCEO:s historia, den pedagogiska delen av underofficeraren visar, var akademisk undervisning ett krav för programmet - NCEO etablerades verkligen med detta i åtanke, och det har varit först nyligen som hands-n-komponenter har lagts till i för att bringa NCEO i linje med 2000-talet och som svar på terrorskräcken.


Källor Combatleadership. Arméns ställningsförklaring. Washington, DC. Äldste, D. Educating Noncommissioning Officers: En kronologisk studie om utvecklingen av utbildningsprogram för U. Arméns underofficerare. Att leva en hälsosam livsstil Det befaras att den nuvarande generationen kommer att vara den första att vara mindre, snarare än mer hälsosam än sin föräldrars generation, tack vare den växande krisen med fetma och inaktivitet. Ett antal statliga webbplatser finns speciellt utformade för att främja en hälsosammare livsstil, framför allt Vita husets "Let's Move"-kampanj. Det finns också specialerbjudanden som en tävling för "barnkockar" för att skicka in hälsosamma recept.


Vad som exakt utgör en hälsosam kost är förstås kontroversiellt. USDA ger specifika kostriktlinjer... Referenser Fetma hos vuxna. html Beräkna ditt BMI. Pell, ja. Det var framgångsrikt, eftersom jag kunde få en större förståelse för vad jobbet innebar och hur jag skulle tackla de olika utmaningar jag skulle möta. Då skulle jag kunna börja interagera med chefer och kunder om att hantera de olika problem som de står inför. Detta är viktigt eftersom det visar hur organisatorisk utbildning kan hantera de olika utmaningar som chefer och nyanställda kommer att ha. Pell, anledningen till varför, är för att det specifikt tar individen och ger dem en serie kurser som hjälper dem att lära sig sina jobb.


De kan sedan ta detta ett steg längre genom att ge personalen olika situationer som de kommer att möta på jobbet och hur de ska hantera dem. När detta väl sker kan företaget kunna: öka produktiviteten och effektivisera sina kostnader under inlärningsprocessen. Bibliografi Vad är gradåterkoppling. Anpassad insikt. asp Brunstein, I. Personalavdelning. Berlin: De Gruyter. Dysart, J. Socialt självmord. Rural Telecom. Gatewood, R. Urval av mänskliga resurser. Mason, OH: Thomason. I ljuset av bevisen i denna litteraturgenomgång är det av stor vikt att övervakning av gravida kvinnors hälsa är avgörande när det gäller LW-spädbarn, inte bara i nuvarande termer utan även till livslånga hälsohänsyn för LW-spädbarnet. är förmodligen anledningen till att det sägs ytterligare är: "Med tanke på den relativa försummelse som mödrar och nyfödda har lidit av, deras centrala roll i millennieutvecklingsmålen och kostnadseffektiviteten av mödra- och nyföddahälsointerventioner, är en större tonvikt på säkert moderskap och nyföddas hälsa tydligt behövs inom många hälsosektorer.


Bibliografi Krieger N. Epidemiological Review Journal Coker, AL et al. Pediatrik Perinatal epidemiologi Jul; 18 4 : University of Texas School of Public Health. Bohn, D. et al. Journal Obstetrics Gynecology Neonatal Nursing sep-okt; 33 5 : Salihu, Boy a. Institutionen för mödra- och barnhälsa, School of Public Health, University of Alabama i Birmingham, Alabama. Behandla ungdomar med Anorexia Nervosa Anorexia nervosa är en ätförvirring som beskrivs av en skräck av fetma som upplevdes under tonåren som leder till att de svälter sig själva, vilket leder till skadlig låg kroppsvikt, en lynnig rädsla för att vara fet och tvångsmässig jakt på smalhet.


Även om det inte är begränsat till en viss ålder eller kön, påverkar det mestadels honan. Ätstörningen påverkar både det fysiska utseendet; tunt utseende och psykologisk hälsa. Oron bland de flesta läkare är om man ska fokusera på oro som tonåren har under denna period av tillväxt eller ta itu med den rigorösa dieten och... Referens Berkman, N. Hantering av ätstörningar. North Carolina: AHRQ Publication. Cachelin, M. Hinder för behandling av ätstörningar bland etniskt olika kvinnor. Kalifornien: Wesleyansk press. Lock, J. Jämförelse av långtidsresultat hos ungdomar med anorexia nervosa behandlade med familjeterapi. Ontario: DOI-press. Shepphird, S. Sudbury: Jones and Bartlett Publishers. Psykologiteorier Inom psykologi kan personlighet beskrivas som "de beteendemönster, tankemönstren och känslor som är unika för en individ, och hur de interagerar för att hjälpa eller hindra en persons anpassning till andra människor och situationer" "personlighet." Psykologer kan använda sig av idiografiska eller nomotetiska tekniker för att studera en individs personlighet.


Många egenskaper hos mänskligt beteende kan undersökas när man studerar ens personlighet. För att förenkla med ord, personlighetsteorier används för att organisera det som är känt, stimulera ny forskning och specificera en syn på personligheten på ett formellt sätt Kasschau, Freuds psykoanalytiska teori Den psykoanalytiska teorin lades fram av Sigmund Freud... Referenser Diem-Wille, G. De tidiga levnadsåren: psykoanalytisk utvecklingsteori enligt Freud, Klein och Bion. London: Karnac. Gurman, A. Viktiga psykoterapier: teori och praktik. New York: Guilford Press. Kasschau, R. Psykologi: Utforska beteende. New Jersey: Englewood Cliffs. Kitano, M. Existentiell teori: Riktlinjer för praktik i barnterapi.


Psykoterapi: teori, forskning, praktik, utbildning, 24 3 , omvårdnadsbedömning Att ta en patients historia är en avgörande aspekt av patientbedömning och behandling. En bra historia kan betyda skillnaden mellan ett framgångsrikt patientresultat och otillfredsställande resultat. Enligt Craig uppmanas sjuksköterskor allt oftare att ta patienthistorier. Med tanke på detta växande ansvar behöver sjuksköterskor utbildning och riktlinjer för att ta en adekvat patienthistorik. Följande är en sammanfattning och kritik av Craig, L. H, , En "Guide to Taking a Patient's History" i Nursing Standard, volym 22, nummer 13, sidorna Craig tar ett heltäckande tillvägagångssätt för att förklara intervjun och historieskrivningsprocessen.


Detta tillvägagångssätt är tillämpbart för nästan alla patientpopulationer; Craig gör dock inte... Referenser Alarcon, R. Kultur, kulturella faktorer och psykiatrisk diagnostik: Genomgång och projektioner. World Psychiatry, 8, -- Bickley, L. Bates guide till fysisk undersökning och historieskrivning. Craig, L. En guide för att ta en patients historia. Nursing Standard, 22 13 , Career Preliminary Questionnaire Det är i linje med annonsen som publicerades i den nationella dagstidningen angående den lediga tjänsten i din organisation som jag vill uttrycka min önskan att känna den utlysta tjänsten. Jag är övertygad om att jag har tillräckliga färdigheter som uppfyller tröskelkraven för en finansiell rådgivare i din organisation. Jag har en kandidatexamen i Economics Honours från Queen's University-Kingston, Ontario.


Detta innebär min stora kunskap inom ekonomirelaterade områden som redovisning, makroekonomi, mikroekonomi, ekonometri och statistik bland andra områden. Förutom detta har jag ett certifikat i Canadian Security Course CSC och Investment Funds in Canada IFIC från Canadian Securities Institute. Jag avslutade mina gymnasiestudier från Langley Secondary School- Langley, British Columbia med utmärkelser i årskurs 11 och för närvarande arbetar jag med CIBC Langley Banking Center som kundtjänstrepresentant sedan jag arbetade med... CELCAT är dock bara en av dussintals säljare som tävlar i klassen för schemaläggning av mjukvaror, såväl som många öppna källor som kostar extra, och de tusentals högskolor och universitet som inte har tagit sig an urvalet har gjort det utan att dra nytta av en uppsättning bästa metoder som kan användas för detta syfte.


Som ett resultat är det rimligt att antyda att många av dessa utbildningsinstitutioner misslyckades med att ta fram hela spektrumet av fördelar som kan anklaga till effektiv användning av program för klassschemaläggning baserat på ett olämpligt urval av interna fakta som innehöll dess implementering och användning. Förresten, det är bara affärsmässigt meningsfullt att identifiera hur dessa utbildningsinstitutioner kan angripa urvalet och vilka faktorer som måste beaktas för att identifiera det lämpligaste valet av mjukvara. Översikt över studien Denna studie använde en... referenser Fönsterrapportering och utskrift 1. Vecka - visar schemat för hela veckodagarna x lektioner för den valda objekttypen. Om till exempel Lärare väljs visas alla lärares scheman på en skärm.


X-axeln kommer att innehålla lärarnas namn och Y-axeln dagarna och lektionerna. Dag - visar tidtabellen för en dag för den valda objekttypen. Om till exempel Grupp väljs, visas alla gruppers tidtabeller på en skärm för den valda dagen. X-axeln kommer att innehålla gruppernas namn och Y-axeln dagens lektioner, se bilden nedan. Personlig - visar en personlig veckotidtabell för det valda objektet. Till exempel, om Rum är valt, visar schemat för det valda rummet för hela veckan. X-axeln innehåller dagnamnen och Y-axeln lektionerna. Lagring och användning av glykogen Träning och diabetes: fördelaktiga effekter Diabetes ökar i USA och över hela världen på grund av den ständigt växande antagandet av en ohälsosam livsstil, inklusive dålig kost och brist på fysisk aktivitet.


Fetma är en egenskap som ofta förekommer hos individer med diabetes, och för att förekomsten av diabetes ska kunna minskas och effekterna av diabetes ska minimeras måste ansträngningar göras för att uppmuntra viktminskning och bibehålla en hälsosam vikt. Livsstilsfaktorer har identifierats som är associerade med glykemisk kontroll och kroppsmassa hos individer med diabetes. Grylls et al. Referenser Albu, J. Hanteringen av den feta diabetespatienten. Primary Care, 30 2 , Borghouts, L. Träning och insulinkänslighet: En recension.


International Journal of Sports Medicine, 21 1 , Casteneda, C. En randomiserad kontrollerad studie av motståndsträning för att förbättra glykemisk kontroll hos äldre vuxna med typ 2-diabetes. Diabetes Care, 25 12 , Cradock, S. Träningens roll i diabeteshantering. Community Nurse, 3 3, forskare tror att inkorporering av evidensbaserade förebyggande metoder kan minska förekomsten av ACL-rupturer, men en förståelse för etiologin och mekanismerna för idrottsskador är en nödvändighet för att göra detta. Posthumus, Förutom alla inneboende faktorer och ungdomar kan ha, eller predisponerande faktorer, miljöfaktorer kring organiserad idrott kan också spela en roll vid skador. Till exempel väderförhållanden halt underlag, typ av ytsport spelas på gräs vs.


trottoar, ordentliga skor och skyddsstag Posthumus, faktiskt, efter tio år, ungefär hälften av alla människor som har drabbats... Patienter med främre korsbandsskada som behandlas med träning och kirurgisk rekonstruktion eller endast träning: en två till fem års uppföljning. Bahr, R. Förstå skademekanismer: en nyckelkomponent för att förebygga skador inom sport. Sports Med. Grindstaff, TL. Träningsprogram för neuromuskulär kontroll och beröringsfria främre korsbandsskador hos kvinnliga idrottare: en analys som behövs för att behandla. Journal of Athletic Training. Hälsoinformation Publikationer Vad är det främre korsbandet?


Programmet använder bra planeringsmodeller för att utveckla och skapa programmet, och planerarna är medvetna om programmets tänkta målgrupp, syfte och ämnen. Men det finns också vissa svagheter med idén. De måste utveckla omfattande utbildning som både är överkomlig och som omskolar arbetare till nya jobb, så de måste identifiera de främsta sysselsättningsbehoven hos olika arbetsgivare och utforma en läroplan för att möta dessa behov. Problemet är att om de bara utbildar inom vissa områden kanske arbetsgivarna inte längre har ett behov inom dessa områden, och annan utbildning måste identifieras och utvecklas, vilket kan bli kostsamt och ineffektivt för programmet. En annan svaghet är att regeringar eller myndigheter får slut på finansiering, vilket kan leda till att programmet förstörs. DayJet, å andra sidan, planerar att sälja singelstolar till frustrerade flygresenärer som inte längre flyger på resor på till miles - de väljer att köra istället.


DayJet tror att de kan identifiera och marknadsföra effektivt till dessa resenärer, och betjäna "regionala ruttsektorer -- med början i Texas och sydväst, för att så småningom expandera till New York-området söderut till Florida och sedan till Stillahavskusten" Sharkey, denna flygtaxitjänst planerar att använda Eclipse-plan, och väntar på leverans av planen för att börja tjänsten. Ingen av dessa operatörer har påbörjat reguljär trafik eftersom planen verkar gå av löpande band långsammare än väntat. DayJets leverans av Eclipse har bromsats på grund av förseningar i produktion och certifiering. Därför vet ingen hur dessa flygtaxitjänster i slutändan kommer att påverka flygplatstrafik och flygresor.


Allmänheten kan omfamna... Referenser Författare inte tillgänglig. Mindre, snabbare och billigare nya jetplan kan förändra flygningen. Hämtad från USAToday. htm19 April Croft, J. Mycket lätta strålar: Bom eller blip? Hämtad från AIAA. pdf19 april NBAA utbildningsriktlinjer för enpilotsoperationer av Very Light Jets och tekniskt avancerade flygplan. Hämtad från NBAA. Robinson, J. Förutspådd flygtrafikledningspåverkan från VLJ. Hämtad från Casa. Matt gav Ed två ägg på rostat bröd med en halv grapefrukt och apelsinjuice till frukost. Independent på söndagen tog Ed fiskoljor och multivitaminer dagligen.


Dessa följdes omedelbart av en bra fiber- och proteinmåltid på några minuter eller styrka under hans uppvärmningspass. Matt gav Stu kyckling, basmatiris, couscous och ägg och Jaffa-kakor för sitt "insulin. Han serverade också Stu med nötter till sina snacks Independent på söndagen. Kommersiella sportdrycker med hög kolhydratelektrolyt fyller fotbollsspelarens behov, särskilt inom de första 15 minuterna efter ansträngande aktivitet. Dessa drycker tilltalar också mer än vanligt vatten samtidigt som de bidrar med sitt värde Mannie, usiness Wire: Gale, Cengage Learning. Hämtad den 4 april från...


Business Wire: Gale, Cengage Learning. Programmet. Independent Newspapers UK Limited ProQuest Information and Learning Company. Hälsofrämjande program för Alzheimers patienter Syftet med denna studie är att konstruera ett hälsofrämjande program för Alzheimers patienter. Alzheimers sjukdom AD är "en form av demens som stör en persons intellektuella och sociala funktion. Resultaten i denna studie visar att de primära komponenterna som krävs för det hälsofrämjande programmet för individen med Alzheimers sjukdom är: 1 näring; 2 fysisk aktivitet; 3 mental aktivitet; och 4 social aktivitet och deltagande. Hälsofrämjande program för Alzheimerpatienter Introduktion Syftet med denna studie... Inlärningsverktyg Studiedokument Skrivguider Om oss Vanliga frågor Vår blogg Citation Generator Flash Card Generator Logga in Registrera dig.


Filtrera efter:. Nyckelord s Filtrera efter nyckelord: lägg till komma mellan varje. Mest relevant Nyligen tillagd Mest populär. Hem Ämnen Sport Viktträningsuppsatser Viktträningsuppsatser Exempel. Har problem med att komma på en uppsatstitel? Använd vår uppsatstitelgenerator för att få idéer och rekommendationer direkt. Utbildningsbehovsanalys Ord: Längd: 8 Sidor Dokumenttyp: Uppsats: Strategisk... Organisationskulturteori. Gå upp i vikt Lbs Hur man Ord: Längd: 5 Sidor Dokumenttyp: Forskningspapper Uppsats: Följande är ett 3-dagars måltidsschema som rekommenderas för idrottaren: Dag 1: Reakfast- Högenergiflingor med helmjölk Valfri frukt Aprikosnektarjuice Lunch - aked tonfisk aked potatis Lima bönor Fryst Yoghurt Middag- Biff aked potatis Majs och ärter Fryst sorbet Snack 3 - kvar till idrottaren Dag 2: Reakfast- Ägg och fullkorns- eller korntoast Frukt efter eget val Äppeljuice Lunch- eller rostad fisk aked potatis Majs fryst yoghurt Middag- aked kyckling aked potatis Majs och bönor Fryst sorbet Snack 3 - kvar till idrottaren Dag 3: reakfast- Varma flingor med helmjölk Frukt efter eget val Ananasjuice Lunch- Biff eller köttfärs aked potatis Frozen Yoghurt Middag- lagad fisk aked potatis… Bibliography Coaching Association of Canada.


Aerobic träning eller motståndsträning till ett ord: Längd: 3 Sidor Dokumenttyp: Term Paper: Hur personliga tränare använder Motståndsträning Ord: Längd: 2 Sidor Dokumenttyp: Uppsats: Detta är den totala mängden som hans kropp brinner utan att göra... Referenser BMR-kalkylator. Konditionsträning och deltagande i ord: Längd: 9 sidor Dokumenttyp: Examensarbete: Därför, särskilt när man tränar för ett uthållighetsevenemang, där uthållig energi är avgörande, kan måttfull träning i träning vara en nyckel till att förebygga... Works Cited Beginner Triathlete BT. Utbildning av Metropolitan Police Ord: Längd: 47 Sidor Dokumenttyp: Terminuppsats: Studiens betydelse sökning Design… Referenser Aben, E.


Utbildning CNA för att förebygga liggsår Ord: Längd: 5 Sidor Dokumenttyp: Affärsplan Papper: Projektprestanda kommer att mätas i termer av antalet... Referenser Affärsplan Riktlinjer Anpassad från: Johnson, J. Teknik i utbildning av anställda i vilka ord: Längd: 8 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Traditionellt förhållningssätt till... Referenser Jehanzeb, K. Dietens roll i vikt Ord: Längd: 10 sidor Dokumenttyp: Terminuppsats: hans är bakgrundsmiljön i... För att förbättra deltagandet i öppenvårdsprogram kan socialarbetare identifiera och ta itu med klienthinder för att hålla tider, såsom otillräcklig transport, icke -Kooperativa arbetsgivare eller familjemedlemmar, begränsade ekonomiska resurser eller barnomsorgsresurser, eller till och med dålig klientmotivation.


implementera utbildning och träning Ord: Längd: 6 Sidor Dokumenttyp: Term Paper: Att implementera utbildningsprogrammet skulle... Referenser Bhattacharyya, D. Hälsa vid 19 års ålder I Ord: Längd: 5 sidor Dokumenttyp: Uppsatsuppsats: Jack presenterar ett antal ord: Längd: 3 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Jacks näringsstrategi skulle vara nyckeln till... Arbeten som citeras "Beating Mindless Eating. Motiverande övningsord: Längd: 9 sidor Dokumenttyp: Forskningspapper: Effekter av träning på graviditet Ord: Längd: 11 sidor Dokumenttyp: Terminuppsats: Dessutom liten... Bibliografi Araujo, David.


Atletiska skador Ord: Längd: 11 sidor Dokumenttyp: Term Paper: Detta består av ett sammanvävt nätverk av stigbygelremsor "som täcker bakfotens plantaryta och sträcker sig proximalt på både mediala och laterala aspekter av benet, och hästskoremsor , som... Bibliografi Boyle, Daniel J. Senior Fitness Ord: Längd: 10 sidor Dokumenttyp: Term Paper Paper: Bill Sonnemaker, IDEA Health and Fitness Personal Trainer of the year säger att att bygga muskelmassa i alla åldrar ger ett antal... Referenser American College of Sports Medicine Guidelines for Exercise Testning och recept, 5:e upplagan.


Curves for Women Ord: Längd: 4 sidor Dokumenttyp: Term Paper: Dessutom förser Curves for women medlemmar med... Arbeten som citeras om Curves. Veckan på gymmet Ord: Längd: 3 sidor Dokumenttyp: Terminuppsats : Gymundersökning -- Derek Jeter Ord: Längd: 2 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Avsiktlig lek Att vara tränare Ord: Längd: 4 sidor Dokumenttyp: Termin Papperspapper: Många radioannonser skapas med tanken att konsumenten måste "se"... Referenser Bolls, P. Tränings- och gymnastskador på ord: Längd: 3 sidor Dokumenttyp: Terminuppsats: Alla plyometriska övningar måste utföras... Works Cited Daly, R.


Effekter av träning på självkänsla Ord: Längd: 7 sidor Dokumenttyp: Uppsatsuppsats: Löpare på kort distans Löpare en långa ord: Längd: 2 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Sexuella trakasserier i universitetsmiljö Ord: Längd: 3 Sidor Dokumenttyp: Kapitel Paper: Granskning och analys Enligt den juridiska definitionen som tillhandahålls av Black's Law Dictionary är sexuella trakasserier "en typ av anställningsdiskriminering [som]... Works Cited Black's Law Dictionary. Musik och motion Dagens upptagna ord: Längd: 4 sidor Dokumenttyp: Term Paper: Vivaldis 'The Four Seasons', ett klassiskt musikstycke, var... Referenser Henderson, S. Hantering av ord i vänstra kammaren: Längd: 12 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Bdd i män Olika problem Ord: Längd: 10 sidor Dokumenttyp: Uppsats: Styrketräning är viktigt för hjärthälsa eftersom risken för hjärtsjukdomar är lägre när kroppen är smalare.


En studie fann att hjärtpatienter fick inte bara styrka och flexibilitet utan också aerob kapacitet när de styrketränade tre gånger i veckan som en del av deras rehabiliteringsprogram. Denna och andra studier har fått American Heart Association att rekommendera styrketräning som ett sätt att minska risken för hjärtsjukdomar och som en terapi för patienter i hjärtrehabiliteringsprogram. När vi åldras har våra kroppar mindre förmåga att skapa ny muskelvävnad. Sarkopeni är åldersrelaterad muskelförlust, och med det kommer en minskning av förmågan att utföra funktionella vardagsaktiviteter. När du går ner i vikt tappar du oundvikligen såväl muskelmassa som fett.


Genom att göra styrketräningsövningar kan du minska mängden mager muskelvävnad som du tappar under viktminskning. När man försöker hålla en stabil vikt minskar styrketräning den åldersrelaterade förlusten av muskelvävnad. Dessutom kan styrketräningsprogram vara en betydande hjälp för att upprätthålla vår ämnesomsättning, som vanligtvis avtar med åldern och med viktminskning. Andra problem som människor möter när de blir äldre gäller balans och flexibilitet. Mest till fall och brutna ben hos äldre vuxna kan kopplas till dålig balans och flexibilitet. Dessa skador kanske inte är extremt skadliga för någon i en yngre ålder, men för äldre människor kan de sluta i betydande funktionshinder och ibland kan det till och med uppstå dödliga komplikationer.


Artritlindring är en annan fördel med tyngdlyftning för personer som åldras. Denna studie drog slutsatsen att denna styrketräningsregim var lika effektiv, om inte mer, som mediciner som används för att behandla sjukdomen. Liknande effekter av styrketräning har setts hos patienter med reumatoid artrit som växer sig starkare. Styrketräning ger liknande förbättringar vid depression som antidepressiva läkemedel. För närvarande är det inte känt om detta beror på att människor mår bättre när de är starkare eller om styrketräning ger en hjälpsam biokemisk förändring i hjärnan.


Många forskare tror att det med största sannolikhet är en kombination av de två. När äldre vuxna deltar i styrketräningsprogram förbättras deras självförtroende och självkänsla, vilket har en stark inverkan på deras totala livskvalitet. Styrketräning förbättrar också din livskvalitet när du får kroppsförtroende. Styrketräning kommer inte bara att göra dig stark, utan kommer också att hjälpa dig att känna dig stark med dig själv. Människor som tränar regelbundet åtnjuter också förbättrad sömnkvalitet. De somnar snabbare, sover djupare, vaknar mer sällan och sover längre. Liksom med depression är sömnfördelarna som erhålls som ett resultat av styrketräning jämförbara med behandling med medicin men utan biverkningar eller kostnad.


Tyngdlyftning har visat sig förbättra livskvaliteten för alla; från idrottare som förbereder sig för en lång säsong till äldre vuxna som bara förbereder sig för framtiden. Att hålla din kropp i form i alla åldrar av livet är i grunden att leva länge och hälsosamt. Att lyfta vikter kan vara ett enkelt och effektivt sätt att uppnå båda dessa saker. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprov Sport Träning Styrketräning. Styrketräning 6 juni Anställ verifierad skribent. Exempel på viktträningsuppsats.

No comments:

Post a Comment