Monday, February 21, 2022

En uppsats om elefant

En uppsats om elefant



Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Men symboliskt förstörde han den starka kedjan av imperialism, tortyr och omänsklig behandling, en uppsats om elefant. Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla en uppsats om elefant detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Det är ett användbart djur även efter döden eftersom dess bete, hud, ben, etc används för att göra kostsamma och konstnärliga föremål. Elefant är ett väldigt stort vilddjur som lever i en djungel. Februari Vi har tillhandahållit uppsatsen om en elefant för skolelever.





Citera denna sida



Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats åt dig. Fortsätt om du godkänner denna policy eller om du vill veta mer om den. Typ av papper: Uppsats. Ämne: WorkplaceEuropeJobEthicsEnglanden uppsats om elefant, KontrollImperialismElephant. George Orwell var en polis vid den brittiska myndigheten i Burma, i berättelsen om att döda en elefant; han visar tydligt hur han motsatte sig imperialismens idé. En uppsats om elefant börjar berättelsen med att berätta hur han hade bestämt sig för att imperialismen var ond och han ville bli av med sitt jobb.


Han säger att han var emot det brittiska förtrycket av burmeserna. Han hatade sitt jobb mer än han kunde säga och genom det kunde han se det brittiska imperiets smutsiga arbete på nära håll. Han känner bättre till sanningen om imperialismen som imperiet gör upp för att göra det till en meningsfull handling. De infödda har en bitter känsla mot britterna att Orwell känner att ett stort antal infödda hatar honom. Detta är dock rimligt med tanke på hur de behandlas på omänskligt sätt. Det här är i fängelset och hur de blir misshandlade med bambu. Dessa händelser och hemsökelser får honom att känna skuld när han sköter sitt jobb eftersom han motsätter sig imperialismen. Han hatar jobbet en uppsats om elefant han har inga alternativ på grund av sin bristande utbildning. Han väcker en intern konflikt om vad han tvingas göra och vad han inte vill göra.


Hans ståndpunkt är att imperialismen är mest en uppsats om elefant han någonsin har upplevt. Han använder symboliskt elefanten för att representera det brittiska imperiet i två huvudaspekter, dess fysiska egenskaper och effekter på Burma. Effekterna det har på den infödda liknar imperierna. Detta bevis på hur han beskriver de två krafterna. Britterna beskrivs som onda, smutsiga, stinkande, gråa, dömda och rädda, medan mannen som dödats av elefanten beskrivs som liggande på magen, vidöppna ögon, armarna korsfästa och flinande med ett uttryck av outhärdlig smärta. Detta visar likheten mellan de två och det förstärks när han ska skjuta elefanten. Imperiets meningslöshet bevisas i hans beslut att döda elefanten.


Han ser inget säkerhetshot som elefanten utgör men han måste döda den på grund av de över två tusen människor som trycker på honom. Han inser att han inte har någon kontroll. Som officer i det brittiska imperiet har han överlägsenhet och makt över de infödda. Han befinner sig mellan två imperiet, representerat av elefanten och en uppsats om elefant infödda. I sin förvirring på vilken sida han ska luta sig dödar han elefanten, för första gången i sitt jobb ställer han sig på de inföddas sida. Folkets vilja tvingade honom att döda elefanten; han hade ingen frihet att välja. Imperialismen skildrades från början till slutet av berättelsen. Efter att ha dödat elefanten hävdade den unge européen att det var synd att döda en elefant eftersom den hade dödat en infödd.


Den brittiska erövringen av Burma innebar att de infödda skulle lida, eftersom de inte betraktades som människor. De infödda hatade européerna och visade ingen respekt. Imperialismen bryts när författaren skjuter elefanten och han känner sig som en marionett för de infödda, en uppsats om elefant. Han dödade elefanten på grund av det inhemska trycket. Detta visar att han tappade kontrollen liksom britterna förlorade kontrollen över sina kolonier. Européerna kontrollerade endast Burma utåt, de kunde inte ha verklig kontroll och i slutet, deras imperialism i en uppsats om elefant deras kolonier misslyckas.


Imperialismens misslyckande var väntat. Imperiet saknade verklig kontroll över Burma. Men symboliskt förstörde han den starka kedjan av imperialism, tortyr och omänsklig behandling. Imperialismen var hemsk och oärlig men dess kollaps var imperialismen när den var som bäst. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den, en uppsats om elefant, du kan göra anspråk på det så tar vi bort det. Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning.


ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover, en uppsats om elefant. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster, en uppsats om elefant. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med En uppsats om elefant Premie! LÄS MER. George Orwell. Slutet. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA.


Åtkomst 07 januari Shooting An Elephant Essay. Februari Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, feb Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 17 februari, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga papper: Detta papper är skapat av en uppsats om elefant med ID Om du vill ha din en uppsats om elefant vara: Väl undersökt, faktagranskad, en uppsats om elefant, och en uppsats om elefant Original, färskt, baserat på aktuella data Välskrivet och oklanderligt formaterat, en uppsats om elefant.


Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster, en uppsats om elefant.


Uppsatsförfattare Köp högskoleuppsatser Online Högskoleuppsats Hjälp online Köp forskningsuppsatser Skriv min terminsuppsats Forskningsuppsats till salu Fallstudie Skrivhjälp Köp en uppsats online Betala för uppsatser Skriv en fallstudie åt mig Köp uppdrag Onlinekurser Hjälp online Redan skrivna uppsatser Köp förskrivna Uppsatser Redigera mitt papper för mig Anpassad avhandling Avhandlingshjälp Onlineuppsatsförfattare Talförfattare att hyra MBA uppsatsförfattare Köp kurser online Visa alla. Relaterade uppsatser. How The World Should Be, Research Paper Exempel. Fri Abu-B.


Com: Exempel på fallstudie för marknadspositionering. Mångfaldsfrågor i naturvetenskapen och de militära essäproverna. Transformationellt ledarskapsexempel. Gratis fallstudie om diagnostisering av chefsegenskaper. Utbildning i USA Creative Writings Exempel. Gratis Memorandum Essä Exempel. Bra exempel på forskningsrapport om ledarskapsroll vid implementering av kvalitetsinitiativ. Metod för att erhålla nödvändiga godkännanden Exempel på forskningsdokument. Exempel på uppsats om symboliken för eld och rök i hårda tider.





berätta sanningen uppsats



Att krympa elefanternas livsmiljö är inte bra för elefanterna eller för människor också. Regeringar och djurrättsgrupper måste utarbeta en effektiv plan för att behålla elefanternas naturliga livsmiljö utan att äventyra människors försörjning. En elefant är det största existerande landdäggdjuret som tydligt känns igen på sina stora och distingerade särdrag. De har en bål, två betar, stora öron och en skrymmande kropp som kan väga allt mellan Kgs. Trots sin stora storlek har elefanter använts av människor i århundraden på grund av sin lugna och fridfulla natur. Elefanter är vanligtvis lugna om de inte anstiftas, vilket gör dem lämpliga för domesticering.


De används för flera ändamål på grund av sin styrka. Flera användningar av elefanter av människor beskrivs nedan-. I historien har elefanter tränats av människor för stridssituationer. Deras kolossala utseende och rena nöje användes för att ingjuta skräck i fiendens led och bryta deras utveckling. Men någon gång i tiden har förskottsvapen gjort krigselefanter överflödiga och ineffektiva. Elefanter är mycket dyra att underhålla och kräver en mahout-person som ser till att elefanten arbetar heltid tillsammans med kravet på mat och vatten. En elefant kan äta upp till kg mat och dricka upp till 40 liter vatten på en dag.


Av denna anledning tämjer många befintliga furstliga stater och hyresvärdar elefanter som en statussymbol. Elefanter har enorm styrka och deras snabel ger skicklighet för att utföra uppgifter som involverar tunga belastningar. Ännu i dag används elefanter för att lyfta och flytta tunga stockar av skog eller träd som annars skulle ha krävt en liten armé av arbete. I Indien har elefanter också religiös betydelse. En av de mest vördade hinduiska gudarna, Lord Ganesha, är en halv elefant till hälften man. Templet i södra Indien, särskilt i Kerala, tämjer elefanter för att delta i årliga religiösa församlingar.


Dessa elefanter är dekorerade och paraderade i full offentlighet under religiösa tillställningar. På grund av sin enorma storlek undviks elefanter av stora köttätare som tigrar och leoparder; vilket gör dem till ett säkert fäste för djungelsafari. För dessa egenskaper används elefanter i stor utsträckning för turism av skogsavdelningen. Förhållandet mellan elefanter och människor är flera hundra år gammalt. Men när vi drar fördel av dem får vi inte glömma att de är en guds gåva och extremt användbara för ekologin och måste skyddas till varje pris. Elefanter är de största landdäggdjuren från familjen Elephantidae. En annan medlem av familjen är nu en utdöd mammut. En elefant är den enda överlevande medlemmen av familjen Elephantidae. Elefanter är de största landdjuren med en imponerande närvaro.


Deras fysiska egenskaper är distinkta och enorma i proportion till andra djur. En elefants vikt kan variera från kg till kg. De har också stora och runda solfjäderliknande öron. Den mest distinkta egenskapen hos en elefant är snabeln, som är en förlängning av näsan och överläppen. Snabeln är ett mycket användbart organ för en elefant och används för ett antal ändamål som att andas, hålla, greppa, dricka, etc. I slutändan har bålen två läppar som förlängningar som elefanten använder för att plocka upp små föremål. Trots sin stora kropp och oöverträffade styrka är elefanter i allmänhet väldigt tysta och tenderar att bry sig om sina egna saker, om de inte provoceras. Elefanten är det största djuret på landet. Det anses också vara det starkaste djuret på landet. I allmänhet är det ett vilt djur men kan leva som ett husdjur efter ordentlig träning i djurparken eller med människan hemma.


Det har visat sig vara ett användbart djur för mänskligheten. Det är ett djur med stor kropp som vanligtvis finns i den grå färgen. Dess ögon är ganska små i jämförelse med kroppen. Den har en lång bål och en kort svans. Den kan plocka upp en rad saker mycket lätt genom sin stam som en liten nål och mycket tunga träd eller laster. Den har två långa vita betar på varje sida av stammen. Elefanter lever i djungeln och äter vanligtvis små kvistar, löv, halm och vilda frukter, men en elefant kan också äta bröd, bananer, sockerrör, etc. Det är ett rent vegetariskt vilddjur. Nuförtiden används de av folket för att bära tunga laster, på cirkus, lyfta stockar etc. Under den antika tiden användes de av kungar och hertigar i krig och strider.


Den lever i långa år mer än år. Det är ett mycket användbart djur även efter döden, armband är gjorda av ben och betar. Elefant är det största djuret på landet. Den lever i skogen men kan vara ett husdjur efter ordentlig träning. Den kan vara mer än åtta fot hög. Dess stora och tunga kropp stöds av de starka pelarliknande benen. Den tar hjälp av sin långa stam för att äta löv, växter, frukter eller träd. I allmänhet finns två typer av elefanter på land. Det afrikanska vetenskapliga namnet är Loxodonta africana och det asiatiska vetenskapliga namnet är Elephas maximus. Dess stora hängande öron ser ut som en solfjäder och benen som en pelare. Den har en lång stam fäst med mun och två betar på varje sida.


En elefants snabel är mycket flexibel och stark och känd som ett multifunktionsorgan. Det används för att mata, bada, andas, uttrycka känslor, slåss etc av elefanten. Afrikanska elefanter är lite större och mörkare i färgen än de asiatiska elefanterna. De har också mer framträdande öron. Elefanter finns vanligtvis i Indien, Afrika, Sri Lanka, Burma och Siam. De gillar i allmänhet att leva i en flock och blir väldigt förtjusta i vatten. De kan bra om simning. Eftersom de är ett växtätande djur är de beroende av växter i skogen för att tillgodose sitt matbehov.


De flyttar till byar och andra bostadsområden i brist på mat i skogen eller på grund av avskogning. Det är känt som ett intelligent djur och gynnar människan på många sätt. Elefant är ett starkaste och största djur på jorden. Det är ganska känt för sin stora kropp, intelligens och lydiga natur. Den lever i djungeln men kan tränas och användas av människor för olika ändamål. Dess speciella egenskaper är fyra pelare som ben, två solfjädrar som öron, två små ögon, en kort svans, en lång bål och två långa vita betar. Elefant äter löv, stam av bananträd, gräs, mjuka växter, nötter, frukter, etc i djungeln. Den lever mer än hundra och tjugo år. Den finns i Indien i den täta djungeln i Assam, Mysore, Tripura, etc.


Generellt är elefanter av mörkgrå färg, men vita elefanter finns också i Thailand. Elefant är ett intelligent djur och har god inlärningsförmåga. Den kan tränas mycket enkelt beroende på användningen i cirkus, zoo, transport, lasttransport, etc. Elefanter är vegetariska djur som har fyra gigantiska ben, två öron, en snabel, en saga och två enorma tänder. Det visar sig vara mycket användbart för mänskligheten eftersom det hjälper dem att bära tunga laster, tjäna pengar på dem och göra en massa sådana saker. De är i allmänhet ett vilda djur, men många människor fängslar dem som husdjur och många som artister i Cirkus.


De visar sig vara mycket användbara för mänskligheten eftersom de hjälper dem att bära tunga laster och tjäna pengar för dem. Elefanter äter mjukt grönt gräs, spannmål, bröd, bananer, sockerrör, och han gillar också att äta banans stam. Elefanter används för olika ändamål, som att transportera, slåss, dyrka speciellt i Indien, etc. Vanligtvis är elefanten ett lugnt djur, men när han blir arg kan han ensam försvinna eller förstöra hela skogen. Och de klassificeras i två grupper asiatiska och afrikanska elefanter, eftersom de båda har en skillnad i storlek och vikt. Medelvikten för en afrikansk elefant är kg med en längd på 3. Och en elefanthon väger kg till kg nästan som vikten av en elefanthona är mycket mindre än hanen och längden på elefanthonan är mellan 2.

No comments:

Post a Comment